GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii octombrie: „Arsenal de execuții ireproșabile!” + „Un adevărat profesionist și un antrenor de top”

Articol de , - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 13:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 13:09

Gheorghe Hagi și Doru Popadiuc au câștigat distincțiile "Antrenorul lunii octombrie” și respectiv "Jucătorul lunii octombrie". Este pentru prima oară când trofeul ajunge la mijlocașul Chindiei, în timp de „Regele” face „dubla”, după ce și-a adjudecat trofeul și în august

Pentru trofeul "Jucătorul lunii octombrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Alibec (Farul), Popadiuc (Chindia), Compagno (FCSB), Săpunaru (Rapid) și Scuffet (CFR Cluj). La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Anton Petrea (Chindia), Gheorghe Hagi (Farul) și Olăroiu (Al Sharjah).

FLORIN RĂDUCIOIU

  • Doru Popadiuc (Chindia) » "Un jucător cu un arsenal de execuții ireproșabile! Nu este simplu să marchezi trei goluri într-un meci, mai ales că și eu am fost atacant. Asta m-a făcut să-l aleg. Prin golurile sale, echipa începe să iasă din zona nisipurilor mișcătoare"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "E de necontestat valoarea lui de antrenor, echipa și-a consolidat poziția de lider, joacă formidabil cu un fotbal foarte frumos, în cel mai pur stil ofensiv. Mă surprinde locul ocupat de Farul, dar Hagi a reușit într-un timp scurt să facă o echipă competitivă și să revitalizeze anumiți jucători"

GEORGE ȚUCUDEAN

  • Cristian Săpunaru (Rapid) » "Conduce cea mai bună defensivă din campionat și e unul dintre jucătorii care fac diferența chiar dacă are peste 38 de ani. A marcat în derby-urile cu Farul și CFR Cluj și ține Rapidul în fruntea Ligii 1 într-una dintre cele mai palpitante ediții de campionat din ultimii ani"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Continuă să fie liderul campionatului și să nu mai cedeze, pentru moment, prima poziție. Are patru victorii și o remiză în luna octombrie, echipa joacă din ce în ce mai bine, iar jucătorii și-au regăsit forma sub comanda lui. Un mare plus pentru debutul și promovarea copiilor"

FLORIN GARDOȘ

  • Denis Alibec (Farul) » "Un jucător care și-a recăpătat pofta de a juca fotbal și se află la un nivel foarte bun. Este principalul om de gol al Farului și a făcut-o inclusiv în meciurile cu pretendentele la titlu. În ultima perioadă arată tuturor că mai are ceva de demonstrat, plus o disponibilitate la efort. Bravo lui!"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "E neînvins în campionat în ultima lună, termină din nou pe prima poziție a clasamentului și are a doua cea mai bună apărare din Liga 1. Un antrenor preocupat, focusat non-stop pe fotbal, iar perseverența dă roade cu jucători tineri și foarte tineri. Hagi a schimbat fața echipei în bine"

MARIAN SAVU

  • Cristian Săpunaru (Rapid) » "Liderul echipei din teren și idolul galeriei din Giulești! Un fotbalist colosal care își împinge echipa, meci de meci, spre victorie. Cu o experiență de top în spate, Cristi joacă meciurile la intensitate maximă și nu-și arată vârsta. Golurile i-au adus un plus în octombrie"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "O echipă creată de la zero de Hagi, unde și-a impus convingerea, credința și curajul! Faptul că Farul e pe primul loc în Liga 1, lăsând în spate echipe mult mai bine cotate și cu salarii mult mai mari, arată că Hagi este un adevărat profesionist și un antrenor de top"

IONUȚ BADEA

  • Denis Alibec (Farul) » "Și-a dat seama, în sfârșit, că e fotbalist și încearcă să șteargă cât mai repede cu buretele anii irosiți, în care a fost într-o pasă mai proastă, cu evoluții slabe. Un jucător care și-a recăpătat pofta de fotbal, care marchează și e decisiv în meciuri capitale pentru Farul"
  • Cosmin Olăroiu (Al Sharjah) » "Petrea și Hagi fac performanță în campionatul intern, în timp ce Olăroiu mai câștigă un trofeu, chiar dacă în Emirate. Câștigarea unui trofeu reprezintă încununarea muncii și îndeplinirea unuia dintre obiectele stabilite la început de sezon"

Gheorghe Hagi, antrenorul lunii octombrie 2022: „Pentru unii pare surprinzător că suntem pe primul loc, dar noi am muncit de la început și am crezut în acest lucru”

Citește și:

Gheorghe Hagi, ales „Antrenorul lunii octombrie”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „O muncă extraordinară, fantastică!”
CEI MAI BUNI
Gheorghe Hagi, ales „Antrenorul lunii octombrie”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „O muncă extraordinară, fantastică!”
Doru Popadiuc, „Jucătorul lunii octombrie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului: „Cel mai bun din cariera mea! Vreau un transfer”
CEI MAI BUNI
Doru Popadiuc, „Jucătorul lunii octombrie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului: „Cel mai bun din cariera mea! Vreau un transfer”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează