GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii septembrie: „Un fotbalist de mare calitate!” + „Surprinde pe toată lumea”

Articol de , - Publicat luni, 03 octombrie 2022 12:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 16:02

Alhassan și Măldărășanu au câștigat distincțiile „Jucătorul lunii septembrie”, respectiv „Antrenorul lunii septembrie”. Este pentru a cincea oară când cele două premii ale lunii sunt „confiscate” de aceeași echipă, după Rapid, U Craiova și Sepsi, de două ori

Pentru trofeul „Jucătorul lunii septembrie”, GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Jovan Markovici (U Craiova), Baba Alhassan (Hermannstadt), Denis Alibec (Farul), Alexandru Maxim (Gaziantep) și Nicușor Bancu (U Craiova). La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Marius Măldărășanu (Hermannstadt), Gheorghe Hagi (Farul) și Eugen Neagoe (U Cluj).

ILIE DUMITRESCU

  • Marius Măldărășanu (Hermannstadt) » "Merită pentru modul cum a reușit Hermannstadt să aibă identitate de joc. O formație lucrată, relații de joc, automatisme, o echipă care are capacitatea să atace pozițional. E mâna antrenorului aici! Ca antrenor este supercomplicat să gestionezi un vestiar cu jucători cu restanțe salariale, iar la antrenament subiectul principal sunt datoriile și când ne luăm banii. Este o artă a gestiona momentele complicate, iar Măldărășanu a fost o surpriză plăcută"
  • Denis Alibec (Farul) » "Un lider incontestabil la Farul. Și-a pus amprenta-n jocul echipei. A adus un plus valoric, este determinat, genul de jucător care își asumă momentele complicate. Cu personalitate, combinativ, apare bine la finalizare, un foarte bun mobilizator pe teren, un lider care-și susține colegii în momentele mai puțin bune. L-am văzut implicat și își pune în valoare și coechipierii"

PAUL CAZAN

  • Gheorghe Hagi (Farul) » "O finală cu antrenori foarte buni, dar de această dată merg pe mâna lui Hagi! Echipa lui merge perfect, are cel mai bun atac din Liga 1, a pus pe picioare jucători care păreau terminați, iar marele merit pentru cum arată Farul îi aparține în totalitate"
  • Denis Alibec (Farul) » "Competiția e acerbă între jucători, dar aleg un jucător român. Se simte din ce în ce mai bine la Farul și are o revenire de formă cum nu mulți se așteptau. Are evoluții bune, marchează, se simte în largul lui"

CĂTĂLIN CURSARU

  • Marius Măldărășanu (Hermannstadt) » "Pentru tot parcursul colosal din luna septembrie, dar în special pentru evoluția incredibilă a echipei din acest sezon. Măldă e un tehnician pasionat care își arată calitățile și surprinde pe toată lumea"
  • Baba Alhassan (Hermannstadt) » "Prestații solide, marcator, om de echipă. Îmi place mult de tot de el pentru că face diferența și marchează fără emoții atunci când are ocazia. La Sibiu și-a găsit pofta de gol, iar ofertele curg deja pentru el"

MARIN BARBU

  • Marius Măldărășanu (Hermannstadt) » "Performanțe incredibile la o grupare cu probleme financiare, unde jucătorii nu și-au luat banii de luni bune, dar care continuă să joace fotbal de calitate. Victoriile pe linie din septembrie și prestațiile de până acum îi aparțin lui Marius"
  • Baba Alhassan (Hermannstadt) » "Un fotbalist de mare calitate, venit parcă de nicăieri. Marchează, face diferența și asta contează cel mai mult pentru o echipă mică, așa cum este Hermannstadt. Dacă va continua forma lui bună va prinde un contract-beton, cu salariu pe măsură"

CRISTIAN BUD

  • Marius Măldărășanu (Hermannstadt) » "A făcut dintr-o formație neplătită de luni bune o adevărată sperietoare pentru rivalii din Liga 1. După ce-a reușit să promoveze, Hermannstadt a avut un parcurs incredibil în campionat, la care mai mult ca sigur nu se așteptau nici ei" 
  • Baba Alhassan (Hermannstadt) » "Îl aleg pe Baba! A impresionat pe toată lumea cu performanțele lui din acest start de sezon competițional. Cel mai important este că marchează, e decisiv, face diferența, iar laudele nu l-au făcut să se culce pe-o ureche"

Citește și alte articole:

Baba Alhassan, „Jucătorul lunii septembrie”! Cum s-a votat + Declarațiile ghanezului: „Vreau să plec din România, acesta este visul meu”
CEI MAI BUNI
Baba Alhassan, „Jucătorul lunii septembrie”! Cum s-a votat + Declarațiile ghanezului: „Vreau să plec din România, acesta este visul meu”
Marius Măldărășanu, ales „Antrenorul lunii septembrie”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Suntem un grup frumos!
CEI MAI BUNI
Marius Măldărășanu, ales „Antrenorul lunii septembrie”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Suntem un grup frumos!"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează