GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Darius Olaru, „Jucătorul lunii aprilie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului: „O lună bună, dar vreau titlul și convocarea la echipa națională”

Articol de , - Publicat miercuri, 04 mai 2022 10:00

Darius Olaru (24 de ani) și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii aprilie” în ancheta Gazetei. Omul potrivit la locul potrivit, Darius a luat fața "diamantelor" lui Becali în aprilie. Goluri cu FC Voluntari și Farul, plus alte trei pase decisive, toate vitale într-o bătălie pentru supremație mai acerbă ca niciodată.

„Am avut o lună bună pe planul echipei, cu goluri și assist-uri, și mă bucur să primesc acest premiu. Eu încerc să continui pe acest drum, să-mi fac cât de bine pot jocul la echipă, să ajung la națională pentru că asta vreau.

Chiar nu-mi doresc deloc vacanță, vreau să fiu în iunie la națională. Vreau să ajut echipa! Luna trecută știu că a fost luna lui Tavi, are un sezon foarte bun și el. Amândoi încercăm să ne ajutăm echipa și să câștigăm campionatul", a declarat mijlocașul de 24 ani.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii aprilie" GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Rareș Ilie (Rapid), Darius Olaru (FCSB), Jovan Markovici (U Craiova), Florin Tănase (FCSB) și Alexandru Crețu (U Craiova).

Pe lista preliminară au mai fost Baiaram (U Craiova), Bicfalvi (Ural), A. Ivan (U Craiova), Chiricheș (Sassuolo).

"Pentru mine este cel mai bun fotbalist din România! Fără niciun dubiu! Cred că este mult peste nivelul campionatului românesc în momentul ăsta. Face ambele faze, defensivă și ofensivă, iar în aprilie a dat goluri și pase de gol extrem de importante pentru FCSB, care se chinuie de 7 ani să câștige campionatul"
Eric de Oliveira, fost mijlocaș

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL » Jucătorul lunii aprilie 2022

1. Darius Olaru20p
2. Rareș Ilie16p
3. Jovan Markovici7p
4. Florin Tănase6p
5. Alexandru Crețu5p

Clasament detaliat

Votul cititorilor

1. Darius Olaru5p
2. Rareș Ilie4p
3. Jovan Markovici3p
4. Florin Tănase2p
5. Alexandru Crețu1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Darius Olaru10p
2. Rareș Ilie8p
3-5. Jovan Markovici4p
Florin Tănase4p
Alexandru Crețu4p

Votul specialiștilor

1. Darius Olaru5p
2. Rareș Ilie4p

Adrian Mutu, antrenorul lunii aprilie 2022: „Este și trofeul staff-ului meu, dar și al băieților! Trebuie să avem mereu o mentalitate de învingători”

CITEȘTE ȘI:

Bucureștiul și-a împărțit trofeele » Darius Olaru a fost ales „Jucătorul lunii aprilie”, iar Adrian Mutu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Bucureștiul și-a împărțit trofeele » Darius Olaru a fost ales „Jucătorul lunii aprilie”, iar Adrian Mutu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”
FCSB - FC ARGEȘ 4-0
Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
brentford
brentford  •  04 Mai 2022, 11:17

Felicitari! A jucat foarte bine. Pacat ca nu exista concurenta in liga mamaliga.

Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  04 Mai 2022, 10:44

Fotbalul românesc este la pământ, este un jucător modest, într-o echipă de Divizia A a anilor 90, abia dacă era rezervă.

valsword
valsword  •  04 Mai 2022, 10:29

Fellicitari,cel mai mult conteaza sa ramana cu picioarele pe pamant.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează