GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Florin Răducioiu e impresionat de forma fizică a lui Denis Alibec: „Vrea să demonstreze că nu e terminat fotbalistic”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 12:04 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 12:14

Andrea Compagno și Gheorghe Hagi au câștigat distincțiile „Jucătorul lunii august”, respectiv „Antrenorul lunii august”. Este pentru prima dată când cei doi își adjudecă aceste trofee, la un an de la începutul proiectului „Cei mai buni”.

Din juriul acestei luni, pe lângă Ianis Zicu, Florin Bratu, Valeriu Răchită și Marian Ivan, a făcut parte și fostul mare internațional, Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu: „Denis Alibec e un jucător cu calități și vrea să demonstreze că nu e terminat fotbalistic”

Răducioiu l-a ales pe Denis Alibec, jucătorul lunii și și-a motivat alegerea. „În comparație cu ceilalți el nu mai este tânăr, dar îmi place foarte mult. A avut un început extraordinar de bun și a făcut în așa fel încât echipa lui să câștige. 

Este un lider și îmi place această renaștere fotbalistică a lui. Un jucător cu niște calități extraordinare, dar nu tot timpul exprimate la mare nivel în anii precedenți. Rămâne un jucător cu calități extraordinare. Acum îmi pun întrebarea dacă el va continua așa”, a spus Răducioiu.

Florin a continuat și a declarat că: „Alibec se află într-un moment în care vrea să demonstreze că nu este terminat din punct de vedere fotbalistic. El vrea cu orice preț să-și ajute echipa și să câștige campionatul. O să-l urmăresc cu mare atenție pe Denis și în viitor. Mi-a plăcut că face și faza defensivă, că are o determinare în recuperarea balonului, înscrie, deci e bine din punct de vedere fizic. La fel și din punct de vedere mental este foarte bine pregătit. Evident, aici un mare merit este și al antrenorului”.

Florin Răducioiu: „Hagi a avut capacitatea de a repune pe picioare jucători aflați în dificultate”

La cea de-a doua categorie, cea de „Antrenorul lunii”, Florin l-a ales pe Gheorghe Hagi, câștigătorul din august 2022. „Nu din motive personale, chiar dacă ne leagă o prietenie extraordinară. Gică, pur și simplu, are un început extraordinar. A adus fotbaliști aflați în mare dificultate și iată că a avut capacitatea de a-i repune pe picioare prin capacitatea lui de a comunica, prin rigurozitate și prin profesionalismul lui”, a spus Răducioiu.

Jucătorii îl respectă foarte mult și îmi place cum joacă Farul, meritul fiind în primul rând al antrenorului. Sunt curios dacă va mai continua această formă. Eu cred că da, și va rămâne mult timp acolo, pe primele locuri.

- Florin Răducioiu, fost internațional

Citește și:

Andrea Compagno, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Suporterii din România îmi dau energie!”
CEI MAI BUNI
Andrea Compagno, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Suporterii din România îmi dau energie!”
Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Exemplu de dăruire!” + „Face minuni cu jucători tineri”
CEI MAI BUNI
Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Exemplu de dăruire!” + „Face minuni cu jucători tineri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close