GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Florin Răducioiu l-ar fi vrut pe Ciprian Deac „Fotbalistul lunii”: „Are calități incredibile și cred că era o soluție inclusiv pentru echipa națională”

Articol de - Publicat joi, 02 iunie 2022 13:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 13:10

Marius Ștefănescu și Cristiano Bergodi au câștigat premiile „Jucătorul lunii mai”, respectivAntrenorul lunii mai”. Sepsi devine cel de-al treilea club care reușește „dubla” în „Cei mai buni”, după Rapid (Săpunaru&Iosif) și Universitatea Craiova (Ivan&Reghecampf)

Fostul internațional Florin Răducioiu l-a votat însă pe Ciprian Deac, „locomotiva” CFR-ului și și-a argumentat decizia: 

„Pentru că a câștigat titlul de campion, fiind o legendă pentru CFR. A făcut lucruri extraordinare, fiind liderul acestei echipei. L-aș numi Ibrahimovici al CFR-ului! Un jucător cu un randament senzațional, mai ales la vârsta pe care o are. Deac are calități incredibile și cred că era o soluție inclusiv pentru echipa națională”.

În ceea ce privește cea de-a doua categorie, Răducioiu a decis să meargă pe mâna lui Dan Petrescu, antrenorul campion al României cu CFR Cluj. 

„O lună cu trei antrenori buni, cu trei performanțe diferite. Am o stimă enormă pentru antrenorul și omul Petrescu. Să câștigi a cincea oară consecutiv titlul e destul de complicat, iar el a reușit asta. Nu este deloc simplu să gestionezi o echipă de campioni. E clar că merită din plin să antreneze și prin alte țări, nu doar prin România”, a explicat Răducioiu.

Marius Ștefănescu, jucătorul lunii mai 2022: „Cupa a salvat sezonul pentru Sepsi! Acum sper să câștigăm toate meciurile cu naționala”

CITEȘTE ȘI:

Cristiano Bergodi, ales „Antrenorul lunii mai”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Nu am vreo baghetă magică, dar luna mai a fost una de vis!”
CEI MAI BUNI
Cristiano Bergodi, ales „Antrenorul lunii mai”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Nu am vreo baghetă magică, dar luna mai a fost una de vis!”
Becali face economie » Cum a reușit FCSB să facă rost de bani pentru salariile vedetelor Tănase, Coman, Olaru și Tavi Popescu
FCSB
Becali face economie » Cum a reușit FCSB să facă rost de bani pentru salariile vedetelor Tănase, Coman, Olaru și Tavi Popescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Iunie 2022, 09:04

Cu el in echipa lui Radoi eram la MOndiale ! El stie ca a primit o sansa la Nationala cand a prins plecare in strainatate si stie ca echipa Nationala e o rampa de lansare in Transferuri ! El unde sa se transfere??? ii lasa pe altii...e baiat destept !

Artsport
Artsport  •  02 Iunie 2022, 15:51

Din păcate, mereu la echipa națională a evoluat cu frâna trasă. Dacă nu iese banuțul gros nu pune osul acest „domn”. Era păcat să intre iar în echipă...

Ceferinho
Ceferinho  •  02 Iunie 2022, 15:49

Vremea lui Cipri la nationala a trecut, dar sigur, trebuie admirat profesionalismul sau de catre orice fotbalist care activeaza in Romania. A muncit toata viata, n-a incercat sa pacaleasca pe nimeni, chiar daca n-a fost un mare talent, cinste lui!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează