GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Florin Răducioiu explică de ce l-a votat pe Octavian Popescu „Fotbalistul lunii”: „Mă revăd în el. Are toate calitățile să ajungă mare”

Articol de , , - Publicat luni, 04 aprilie 2022 19:44 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 20:04

Octavian Popescu și Răzvan Lucescu au câștigat premiile "Jucătorul lunii", respectiv "Antrenorul lunii martie". Este primul premiu care ajunge la FCSB și cel de-al doilea care părăsește granițele țării, după cel adjudecat de Cicâldău, în noiembrie 2021

Fostul internațional Florin Răducioiu l-a votat pe Tavi Popescu și și-a explicat decizia. „L-am ales și afectiv. Pentru că l-am antrenat acum câțiva ani la Academia Regal Sport Atletico Madrid București. Am lucrat cu el aproape doi ani. Acum este un jucător la un nivel foarte bun, un jucător foarte interesant, cu execuții de invidiat. 

Din păcate, chiar și împotriva lui Dinamo a marcat. Tavi este un jucător de care trebuie să avem grijă și pe umerii căruia să nu punem prea multă presiune. Este un jucător care trebuie să crească, este de viitor. Îmi place foarte mult, pentru că mă revăd în el. Are toate calitățile să ajungă un mare jucător, are un început rapid și promițător” a spus Răducioiu.

„Tavi Popescu este un jucător tânăr, de mare viitor, care are calități incredibile. Un fotbalist care este extrem de util, care a marcat goluri decisive. Mă bucur pentru el că a debutat și la echipa națională, dar, așa cum am mai spus, eu l-aș sfătui să plece cât mai repede în străinătate! Are nevoie de un campionat mult mai important ca să-și demonstreze clasa” 
Florin Răducioiu, fost internațional

Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”
CEI MAI BUNI
Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”

În ceea ce privește cea de-a doua categorie, Răducioiu a decis să meargă pe mâna lui Adrian Văsâi, selecționerul echipei naționale a României Under 19.

„L-am ales pentru că vorbim despre de o echipă de tineri, viitorul fotbalului românesc, viitorul echipei naționale. A reușit o performanță foarte frumoasă, poate chiar unică. Am fost și eu antrenorul generației lui Coman, Hagi, Ghiță sau Ciobanu și știu ce înseamnă să selecționezi și să antrenezi în scurt timp o echipă de tineri. El a reușit o calificare dintr-o grupă foarte grea și mă bucur pentru el. Trebuia încurajați antrenorii de la loturile de juniori, acum vrem mai mult de la Campionatul European. Să nu facem doar act de prezență” a explicat fostul atacant.

„În primul rând, l-am ales pe Adrian Văsâi pentru că știu cât de grea e munca de selecționer la echipele naționale de juniori. Apoi, pentru că a reușit să surprindă pe toată lumea cu această calificare istorică la Campionatul European, unde-mi doresc din suflet să avem rezultate, așa cum am avut și la Under 21”
Florin Răducioiu, fost internațional

Răzvan Lucescu, antrenorul lunii martie 2022: „PAOK redevine o echipă invincibilă!”

Citește și:

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii martie: „Contribuții decisive și vitale” + „Parcurs remarcabil, fără greșeală!”
CEI MAI BUNI
Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii martie: „Contribuții decisive și vitale” + „Parcurs remarcabil, fără greșeală!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
lionforever
lionforever  •  04 Aprilie 2022, 22:01

IQ celor doi adunat nu însumează un numar din 3 cifre. Tot ce e posibil si la o popescu daca e sa se transfere pe la parma dupa vreo luna să-l auzim "como se dice aicișa la voi la paine"

zizu
zizu  •  04 Aprilie 2022, 20:50

Ce să mire? Marele dinamovist a mai spus că e admirator al lui becali și ar lucra fără probleme la fcsb! Ăsta și lucescu! Perverși!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează