GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Un clasic și un debutant! » Gheorghe Hagi a fost ales „Antrenorul lunii octombrie”, iar Doru Popadiuc - „Jucătorul lunii”! Cum s-a votat

Articol de , - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 10:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 12:12

Gheorghe Hagi și Doru Popadiuc au câștigat distincțiile "Antrenorul lunii octombrie” și respectiv "Jucătorul lunii octombrie". Este pentru prima oară când trofeul ajunge la mijlocașul Chindiei, în timp ce „Regele” face „dubla”, după ce și-a adjudecat trofeul și în august

A mai căzut cortina peste o nouă lună plină de fotbal. Am avut parte de meciuri decise pe muchie de cuțit, execuții de generic, iar distincțiile Gazetei Sporturilor au ajuns la episodul 13 și i-am premiat pe cei care s-au remarcat prin performanțele lor din teren.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii octombrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Alibec (Farul), Popadiuc (Chindia), Compagno (FCSB), Săpunaru (Rapid) și Scuffet (CFR Cluj). Pe lista preliminară au mai fost: C. Deac (CFR), Pitu (Farul), Larie (Farul), J. Morais (Rapid) și Tătărușanu (AC Milan).

În urma voturilor, "Jucătorul lunii" a fost ales Doru Popadiuc! E cea mai bună lună din viața de fotbalist a lui Popadiuc, care se termină en fanfare, după cinci goluri și un assist. Acum vine și acest trofeu perfect justificat pentru că echipa sa, Chindia, a înviat și n-ar fi făcut-o fără contribuția extraordinară a mijlocașului, care a reușit și golul anului, o bijuterie de la peste 50 de metri în meciul cu Voluntari, atunci când a bifat primul hat-trick din carieră.

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Anton Petrea (Chindia), Gheorghe Hagi (Farul) și Olăroiu (Al Sharjah). Pe lista preliminară au mai fost: Petrescu (CFR) și Mutu (Rapid). Iar câștigător este Gheorghe Hagi!

Tehnicianul Farului face "dubla", după ce și-a adjudecat premiul și în august. Neînvins în octombrie, în prima ligă, cu patru victorii şi o remiză, echipa s-a distanţat în fruntea clasamentului și lasă Rapidul la cinci lungimi de undă. În plus, jucătorii "pictează" și oferă momente de geniu sub comanda unuia dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, care și-a demonstrat clasa și ca "principal".

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

 CLASAMENT FINAL - jucătorul lunii octombrie 2022

1. Doru Popadiuc18p
2. Denis Alibec10p
3. Cristian Săpunaru9p
4. Andrea Compagno7,5p
5. Simone Scuffet2,5p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Doru Popadiuc5p
2. Andrea Compagno4p
3. Cristian Săpunaru3p
4. Denis Alibec2p
5. Simone Scuffet1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Doru Popadiuc10p
2-3. Denis Alibec3,5p
Andrea Compagno3,5p
4-5. Cristian Săpunaru1,5p
Simone Scuffet1,5p

Votul specialiștilor

1-2. Denis Alibec4,5p
Cristian Săpunaru4,5p
3. Doru Popadiuc3p

CLASAMENT FINAL - antrenorul lunii octombrie 2022

1. Gheorghe Hagi17p
2. Anton Petrea15p
3. Cosmin Olăroiu7p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Anton Petrea5p
2. Gheorghe Hagi4p
3. Cosmin Olăroiu3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Anton Petrea10p
2. Gheorghe Hagi8p

Votul specialiștilor

1. Gheorghe Hagi5p
2. Cosmin Olăroiu4p

Citește și:

Gică Hagi, deranjat că Mutu a făcut publică discuția telefonică dintre ei: „Nu era pentru presă”
Farul
Gică Hagi, deranjat că Mutu a făcut publică discuția telefonică dintre ei: „Nu era pentru presă”
Situația lui Marco Dulca, analizată de tatăl său: „Dacă pleacă de la FCSB înseamnă că e slab! Nu se pune problema să se întoarcă la Chindia”
PRIETENII LUI OVIDIU
Situația lui Marco Dulca, analizată de tatăl său: „Dacă pleacă de la FCSB înseamnă că e slab! Nu se pune problema să se întoarcă la Chindia”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  04 Noiembrie 2022, 10:35
Postat de Draconian pe 04 Noiembrie 2022, 10:12

Merita si Petrea , nu inteleg daca publicul a votat majoritar pentru el de ce atit "specialistii" cit si "jurnalistii" nu i-au acordat niciun votre, desi are exact ca Hagi 4 victorii si un egal...

Eu propun sa votam si jurnalistul lunii de la GSP !! Sunt curios cine iese ultimul =)))))))

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  04 Noiembrie 2022, 10:32

De la "ciocaniti" nici un jucator sau antrenor ???

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  04 Noiembrie 2022, 10:30

Nu pot sa cred ...a scris Craitoiul articol singur :)))))) Am inceput da-l citesc eram curios ce bazaconii scrie prietenul nostru !! Iata ce am gasit un primele "randuri" " în timp de „Regele” face „dubla”, după ce și-a adjudecat trofeul " Bravo Andrei !! Ai vrut sa-l imiti pe Moșu Sucaru ...dar nu ti-a iesit !! Oricum eu iti dau un ZECE !! Precum Silkeborg lui FCSB !! ...Sper sa scrii cat mai multe articol singur ..esti amuzant, precum echipa de aseara !! Bafta !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close