GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Gheorghe Hagi, ales „Antrenorul lunii octombrie”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „O muncă extraordinară, fantastică!”

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 12:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 12:02

Gheorghe Hagi și-a adjudecat premiul de „Antrenorul lunii octombrie” în ancheta Gazetei Sporturilor. Tehnicianul Farului face "dubla", după ce și-a adjudecat premiul și în august. 

Neînvins în octombrie, în prima ligă, cu patru victorii şi o remiză, echipa s-a distanţat în fruntea clasamentului și lasă Rapidul la cinci lungimi de undă.

"Suntem fericiți pentru că am făcut o muncă extraordinară, fantastică! Poate pentru unii pare surprinzător că suntem pe primul loc, dar noi am muncit de la început și am crezut în acest lucru. Avem foarte multe merite colective! Pentru acest premiu au contribuit toți jucătorii, dar și staff-ul.

Sunt fericit, mai ales că suntem acolo primii, în Liga 1. Am jucători foarte buni, talentați, caractere și pentru mine munca e mai ușoară. Ne dorim să fim în play-off și să ne luptăm cu cele mai bune echipe din România, apoi să vedem cine va termina prima", a spus Hagi, onorat de un nou trofeu oferit de Gazeta Sporturilor.

E neînvins în campionat în ultima lună, termină din nou pe prima poziție a clasamentului și are a doua cea mai bună apărare din Liga 1. Un antrenor preocupat, focusat non-stop pe fotbal, iar perseverența dă roade cu jucători tineri și foarte tineri. Hagi a schimbat fața echipei în bine
Florin Gardoș, fost internațional

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Anton Petrea (Chindia), Gheorghe Hagi (Farul) și Olăroiu (Al Sharjah). Pe lista preliminară au mai fost: Petrescu (CFR) și Mutu (Rapid).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL - antrenorul lunii octombrie 2022

1. Gheorghe Hagi17p
2. Anton Petrea15p
3. Cosmin Olăroiu7p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Anton Petrea5p
2. Gheorghe Hagi4p
3. Cosmin Olăroiu3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Anton Petrea10p
2. Gheorghe Hagi8p

Votul specialiștilor

1. Gheorghe Hagi5p
2. Cosmin Olăroiu4p

Florin Răducioiu l-a ales pe Hagi antrenorul lunii: "A reușit într-un timp scurt să facă o echipă competitivă și să revitalizeze anumiți jucători"

Citește și:

Un clasic și un debutant! » Gheorghe Hagi a fost ales „Antrenorul lunii octombrie”, iar Doru Popadiuc - „Jucătorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Un clasic și un debutant! » Gheorghe Hagi a fost ales „Antrenorul lunii octombrie”, iar Doru Popadiuc - „Jucătorul lunii”! Cum s-a votat
Gică Hagi, deranjat că Mutu a făcut publică discuția telefonică dintre ei: „Nu era pentru presă”
Farul
Gică Hagi, deranjat că Mutu a făcut publică discuția telefonică dintre ei: „Nu era pentru presă”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
Normal
Normal  •  04 Noiembrie 2022, 12:29

Mutu i-a dat o lectie de fotbal lui Hagi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează