GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”

Articol de , - Publicat luni, 04 aprilie 2022 10:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 10:06

Octavian Popescu și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii martie” în ancheta Gazetei. Tavi e unul dintre cei mai buni tineri jucători produşi de fotbalul românesc în ultimii ani și cel mai tânăr câștigător al distincției GSP până acum. În ciuda vârstei, deciziile pe care le ia în timpul unui meci îi scot în evidenţă calităţile indiscutabile.

„Mulțumesc pentru trofeu și sunt foarte fericit că am reușit să-l câștig. Este un trofeu important pentru mine și pentru cariera mea. Sper să am cât mai multe! Este un trofeu individual și ar fi frumos să am și trofeul de campion, cu cei de la club. 

Mă simt foarte bine, sunt cu picioarele pe pământ și aștept fiecare meci în care să joc cât mai bine. Nu e greu să fie presiune, nu mai am nicio problemă cu asta. M-am acomodat cu timpul, cu presiunea. Colegii sunt alături de mine și le mulțumesc foarte mult. Suntem o familie! 

La final sper să ridicăm trofeul de campioni deasupra capului. Vreau să le mulțumesc și suporterilor care sunt alături de mine, de noi, și îi așteptăm în număr cât mai mare la meciuri!, a declarat mijlocașul de 19 ani.

Pentru trofeul „Jucătorul lunii februarie” GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Rareș Ilie (Rapid), Alexandru Maxim (Gaziantep), Octavian Popescu (FCSB), Gabriel Debeljuh (CFR Cluj) și Ciprian Deac (CFR Cluj).

Pe lista preliminară au mai fost Dennis Man (Parma), Mattias Kait (Rapid), Darius Olaru (FCSB), Deian Sorescu (Dinamo), Vlad Chiricheș (Sassuolo), Alexandru Cicâldău (Galatasaray) și Robert Popa (FCU Craiova).

Tavi Popescu a avut contribuții decisive și vitale pentru FCSB. Rezultate obligatorii pentru a rămâne în cursa pentru titlu cu CFR. Plus debutul la națională, unul cât se poate de reușit, un debut la doar 18 ani. Asta evidențiază multe aspecte pozitive, care dau speranțe pentru viitor. Probabil că dacă o va ține pe acest trend, acest jucător va fi un foarte important pentru echipa națională.

- Laszlo Balint, antrenor

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Clasament final » Jucătorul lunii martie 2022

1. Octavian Popescu18,5p
2. Alexandru Maxim14,5p
3. Rareș Ilie14p
4. Ciprian Deac3p
5. Gabriel Debeljuh1p

Clasament detaliat

Votul cititorilor

1. Rareș Ilie5p
2. Octavian Popescu4p
3. Ciprian Deac3p
4. Alexandru Maxim2p
5. Gabriel Debeljuh1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Octavian Popescu10p
2. Alexandru Maxim8p
3. Rareș Ilie6p

Votul specialiștilor

1-2. Octavian Popescu4,5p
Alexandru Maxim4,5p
3. Rareș Ilie3p

Răzvan Lucescu, antrenorul lunii martie 2022: „PAOK redevine o echipă invincibilă!”

Citește și alte articole:

Luna juniorilor » Octavian Popescu a fost ales „Jucătorul lunii martie”, iar Răzvan Lucescu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Luna juniorilor » Octavian Popescu a fost ales „Jucătorul lunii martie”, iar Răzvan Lucescu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
10 momente demne de menționat după primul meci oficial jucat de Rapid pe noua arenă din Giulești
RAPID
10 momente demne de menționat după primul meci oficial jucat de Rapid pe noua arenă din Giulești

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  04 Aprilie 2022, 11:23

Oare de ce ați mai cerut votul cititorilor când voi v-ați străduit cu toate resursele să-l scoateți pe tavi câștigător? Ce rost a avut? Nu mai bine hotărâți voi cine este jucătorul și antrenorul lunii, anului, european...etc? Nouă doar să ne aduceți la cunoștință. Oricum stilul ăsta de *** nu prinde la cititorii mai luminați, poate doar la gigiști să fie pe plac. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroalta
vasileroalta  •  04 Aprilie 2022, 11:18
Postat de vasileroaita pe 04 Aprilie 2022, 11:03

*** și Petrila joaca, deobicei, pe stânga. Și pot fi comparați. Dacă vrei neaparat să-ți bați joc de Petrila!!! Și nu merită...

Petrica din Ciurila e rezerva eterna la kfr si e cu 2 ani mai mare, si cu cifre mai slabe. Doar drugalaii ii compara, Tavi e mult peste Petrica din Ciurila.

vasileroaita
vasileroaita  •  04 Aprilie 2022, 11:03

*** și Petrila joaca, deobicei, pe stânga. Și pot fi comparați. Dacă vrei neaparat să-ți bați joc de Petrila!!! Și nu merită...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează