GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată cine sunt nominalizații pentru luna septembrie

Articol de , - Publicat joi, 29 septembrie 2022 14:34 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 16:06

„Cei mai buni”, proiectul Gazetei Sporturilor, revine cu performanțele fotbalistice din luna septembrie, iar astăzi pornim procedura de vot pentru acordarea trofeelor "Jucătorul lunii" și "Antrenorul lunii"

După o lună cu meciuri în SuperLigă, cupele europene și echipa națională, "Cei mai buni" revine cu o nouă ediție în care îi premiem pe cei care s-au remarcat prin performanțele lor din teren. 

Cum sună rezumatul lunii? Duelurile din campionat atrag ca un magnet publicul, iar rezultatele spectaculoase nu întârzie să vină. În schimb, CFR Cluj și FCSB suferă serios în Europa, iar echipa națională a dezamăgit din nou, cu obiective ratate și o retrogradare rușinoasă în Divizia C din Liga Națiunilor.

Cum cortina cade peste această lună, Gazeta Sporturilor deschide azi procedura de vot în proiectul "Cei mai buni" pentru luna septembrie 2022.

Jucătorul lunii septembrie 2022 - nominalizări

Pentru trofeul "Jucătorul lunii septembrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști:

  • Jovan Markovici (U Craiova). Lună plină pentru noul "tanc" al Științei, cu meciuri în Liga 1, dar și la reprezentativa Under 21. Cu o prestație solidă, mereu printre cei mai buni din lotul lui Rădoi, Jovan și-a arătat calitățile de lider și a lovit de două ori în duelul fabulos din SuperLigă, cu Farul.
  • Baba Alhassan (Hermannstadt). Neînvinși în septembrie, sibienii au o adevărată perlă rară în lot! Ghanezul de 22 de ani continuă să facă spectacol: două goluri cu UTA Arad și-o pasă decivisă, un nou motiv ca marile echipe din Liga 1 să se bată pe semnătura lui Alhassan.
  • Denis Alibec (Farul). Pus pe picioare de Gheorghe Hagi într-un timp rapid, Denis se simte din ce în ce mai bine la Farul. "Dublă" cu Petrolul și o pasă de gol în același meci, Alibec sparge apărările adverse ca în vremurile de glorie, când a fost ales cel mai bun din România.
  • Alexandru Maxim (Gaziantep). Uitat de Edward Iordănescu și neconvocat la echipa națională, Alex e MVP la turci. Sultanii sunt la picioarele românului care are două goluri în septembrie, cu Umraniyespor și Trabzonspor, dar și o pasă decisivă în duelul de gală cu Galatasaray.
  • Nicușor Bancu (U Craiova). Chiar dacă a greșit la golul finlandezilor de la Helsinki, Bancu a dovedit că are și multă calitate atunci când e pus acolo unde trebuie pe teren. Patru pase de gol la prima reprezentativă, una cu Finlanda și trei cu Bosnia. Plus spirit de luptă în derby-urile de titlu cu Farul și FCSB.

Pe lista preliminară au mai fost: D. Paraschiv (Hermannstadt), Rondon (Sepsi), Dugandzici (Rapid), Irobiso (Petrolul), Torje (Farul), Burcă (CFR Cluj), Muhar (CFR Cluj), Scuffet (CFR Cluj) și H. Moldovan (Rapid).

Antrenorul lunii septembrie 2022 - nominalizări

Pentru trofeul "Antrenorul lunii septembrie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni:

  • Marius Măldărășanu (Hermannstadt). Indiscutabil, revelația acestui început de sezon. Cu un rol esențial, Măldărășanu a făcut ca sibienii să fie singura echipa neînvinsă în actualul campionat. Și evident și în septembrie, când a jucat de patru ori și a învins adversari cu pretenții și bugete mult mai mari.
  • Gheorghe Hagi (Farul). Cinci meciuri consecutive cu câte trei goluri marcate, trei în septembrie, cel mai bun atac din Liga 1 și două victorii! Ghinionul teribil în thriller-ul cu CSU Craiova a fost uitat rapid, iar Farul lui Hagi continuă să fie echipa din România cu cel mai frumos fotbal practicat.
  • Eugen Neagoe (U Cluj). Experiența lui Neagoe și-a spus cuvântul la scurt timp după ce a semnat în plin sezon contractul cu Universitatea. După un start de campionat dezastruos, "Geană" a venit cu o baghetă magică, iar clujenii au bifat primele două victorii, cu Mioveni și Chindia, fiind neînvinși în septembrie.

Pe lista preliminară au mai fost: Dan Petrescu (CFR Cluj) și Cosmin Olăroiu (Sharjah).

Cum vom alege „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Foarte pe scurt, despre algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii:

  • cititorii GSP.ro
  • jurnaliștii din redacție
  • 5 specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți)

CITEȘTE ȘI:

Cum a început cariera lui Ilie Dobre și cu ce se ocupă în prezent: „Tăticu', aici nu ești la aprozar! Du-te să vezi cum e varza și fasolea”
PRIETENII LUI OVIDIU
Cum a început cariera lui Ilie Dobre și cu ce se ocupă în prezent: „Tăticu', aici nu ești la aprozar! Du-te să vezi cum e varza și fasolea”
A renunțat să fie portar de hochei, pentru o carieră spectaculoasă în modeling » Imaginile sunt virale
HOCHEI
A renunțat să fie portar de hochei, pentru o carieră spectaculoasă în modeling » Imaginile sunt virale

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
observator_federal
observator_federal  •  30 Septembrie 2022, 14:27
Postat de marolt pe 29 Septembrie 2022, 23:45

Din comentariul tău înțele că „Bancu nu-i ăla din cauza căruia am luat gol cu Finlanda, la care i-a căzut mingea-n cap”. E doar ăla de pe Giulești.

Ție nu e cazul să-ți ceară cineva să înțelegi mai mult decât poți pricepe... Nu DOAR Bancu a greșit la golul din Finlanda, dar DOAR Bancu a realizat performanța de a fi decisiv la marcarea a 5 goluri din totalul de 6 ale Naționalei în mandatul lui Edi. De ce DOAR Bancu - o fi chiar la îndemâna oricui?

magic4ever
magic4ever  •  30 Septembrie 2022, 13:46

Baba Alhassan este fotbalist peste media campionatului nostru,ma mir ca nu il transfera o echipa de top...

rav410wrc
rav410wrc  •  30 Septembrie 2022, 00:33

Edi Iordanescu, e "antrenorul" lunii in "fotbalul" romanesc :(((

Vezi toate comentariile (8)
Comentează