GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ALASHKERT - FCSB

Alashkert - FCSB și CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv se văd la TV! Ce se întâmplă cu Craiova și de ce Gent - Viitorul ar putea fi netelevizat

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 09:59

Duelul dintre Alashkert și FCSB, prima manșă din turul II preliminar al Europa League, și CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv, meciul tur din aceeași fază a Ligii Campionilor, se vor vedea la TV și în România.

  • Meciul Alashkert - FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de Protv.
  • Partida CFR - Maccabi va avea loc miercuri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de TV DigiSport și Look Plus.

La fel cum s-a întâmplat și la meciurile cu Milsami Orhei, ProTV a cumpărat drepturile pentru duelul celor de la FCSB cu Alashkert. Momentan, postul TV a cumpărat numai drepturile pentru meciul tur. 

Șansele sunt însă foarte mari ca și manșa a doua, programată pe 1 august, la Giurgiu, de la ora 21:30, să se vadă tot la ProTV.

CFR se vede pe două posturi

Și meciul tur al campioanei României va transmis. CFR Cluj va juca acasă cu Maccabi Tel-Aviv în prima manșă din turul II al Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă de TV DigiSport, dar și de Look Plus. Ambele televiziuni negociază și pentru drepturile de la partida retur din Israel.

Craiova și Viitorul mai așteaptă

CS Universitatea Craiova și Viitorul vor evolua și ele în turul II preliminar al Europa League. Oltenii se vor deplasa în Ungaria pentru prima manșă cu Honved, în timp ce Viitorul va merge în Belgia, unde o va întâlni pe Gent. Ambele meciuri se joacă joi, Craiova de la ora 19:55, iar Viitorul de la 21:30.

Conform surselor GSP.RO, Digi și Look negociază pentru meciul oltenilor. Problemele apar la confruntarea dintre Gent și Viitorul. Belgienii nu sunt interesați de meciurile din preliminarii, iar televiziunile din România nu se înghesuie să cumpere drepturile. Motivul? Costurile mari de transmisie.

Citește și:

FCSB are puține obstacole mari în drumul spre grupele Europa League » Care sunt cele 3 echipe cu care ar avea o misiune complicată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
100002473541087
Danut Ognean  •  20 Iulie 2019, 19:18

eliminare placuta fcesebei

296839007513707
Cris Juganaru  •  20 Iulie 2019, 14:56

Alashkert cu FCSB nu suscita interes, partida fiind mult dezechilibrata, adversara echipei noastre fiind net inferioara (nu cred ca ar reusi sa intre in prima liga romaneasca). In schimb, Maccabi Tel Aviv cu CFR este un meci f interesant, meciul fiind echilibrat valoric.

bengalezulsebyk
bengalezulsebyk  •  20 Iulie 2019, 14:42
Postat de loko1 pe 20 Iulie 2019, 12:58

Atenție Alashkert este o dudă mai tare decât Dudelange !Să văd cum reacționează Jiji după .

le am vreo 10-0 in cazul asta. FORZA STEAUA!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează