GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GALA AFAN

Dan Udrea, discurs aplaudat la Gala AFAN: "Comisiile FRF să nu mai amîne cu lunile fotbaliştii, iar AFAN să fie mai vocală, mai puternică!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 11:25

Asociaţia Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România a acordat vineri seară premii pentru performanţele din 2015 din fotbalul românesc.

Printre cei care au urcat pe scenă au fost şi doi jurnalişti ai Gazetei Sporturilor, Răzvan Luţac, desemnat de cel mai bun ziarist, dar şi Dan Udrea, cel care a primit premiul pentru cel mai bun jurnalist de televiziune.

"Sincer sînt surprins să aflu că am fost votat de fotbalişti şi de antrenori. Surprins pentru că n-am menajat niciodată pe nimeni, dar se pare că asta e calea de urmat. Văzînd cîtă lume e în sală, văzînd unde se ţine această gală, îmi dau seama că această asociaţie AFAN este puternică, şi mi-aş dori să fie mai vocală în anii care vin.

Să apere mai mult fotbaliştii şi să nu mai vedem atîţia jucători cu luni de întîrziere, să nu mai vedem comisiile Federaţiei Române de Fotbal care amînă de la lună de lună şi lasă fotbaliştii neplătiţi. Mi-aş dori asta foarte mult şi aveţi un exemplu în trecut să fiţi mai vocali şi mai curajoşi.

Acum fix 13 ani, se organizează în România un miting al fotbaliştilor, era organizat de Ionuţ Lupescu care a avut curaj, şi poate nu întîmplător este acum la UEFA. Urmaţi această cale, aveţi curaj, vorbiţi pentru că presa vă susţine. Mă rog, cei din presă care am mai rămas şi n-am plecat toţi la Federaţie sau la cluburi! Eu o să vă susţin şi o să fiu în apărarea fotbaliştilor pentru că trebuie să am de cine vorbi şi să mai vin aici să mai ridic premii!", a fost discursul lui Udrea aplaudat de cei peste 250 de invitaţi prezenţi la Gala AFAN.

CÎȘTIGĂTORII GALEI AFAN 2015

- cel mai bun atacant: Constantin Budescu (Astra)
- cel mai bun portar: Silviu Lung jr. (Astra)
- cel mai bun fundaş: Fernando Varela (Steaua)
- cel mai bun mijlocaş: Nicolae Stanciu (Steaua)
- cel mai bun tînăr jucător: Ianis Hagi (Viitorul)
- cel mai bun antrenor: Marius Şumudică (Astra)
- cel mai bun conducător: Gheorghe Hagi (Viitorul)
- cel mai bun arbitru: Cristian Balaj
- cel mai bun jucător al anului: Constantin Budescu (Astra)
- cel mai bun jucător străin: Fernando Varela (Steaua)
- cel mai bun jucător de futsal: Robert Lupu (Informatica Timişoara)
- cea mai bună jucătoare de fotbal: Andreea Părăluţă (ASA Tg. Mureş)
- sindicalistul anului: Paul Anton (Dinamo)
- premiu pentru întreaga carieră: Mirel Rădoi
- premiul de excelenţă: Anghel Iordănescu
- premiul Fair-play: Viitorul Constanţa
- cel mai frumos gol al anului: Florentina Olar
- cel mai bun jurnalist de presă scrisă: Răzvan Luţac (Gazeta Sporturilor)
- cel mai bun jurnalist de televiziune: Dan Udrea (Dolce Sport)
- cel mai bun post de radio: Sport Total FM
- cel mai bun reporter de teren: Anda Maxim (Dolce Sport)
- cel mai bun colaborator: Daniela Popa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
antonino1976
antonino1976  •  09 Ianuarie 2016, 17:28

cel mai bun antrenor : Sumudica ? de ce ? a castigat ceva si noi nu stim ? Galca a luat 3 trofee interne si...............?????????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează