GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Ediție eveniment » Dumitru Dragomir, dezvăluiri tari din culise. Azi, de la ora 20:00, pe GSP.RO, la „Prietenii lui Ovidiu”

FOTO Elena Driu
FOTO Elena Driu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 10:47 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 10:49

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, în trecut jucător, antrenor și conducător la mai multe echipe din fotbalul românesc, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu".

Dezvăluiri incredibile din copilăria "Oracolului din Bălcești", povești din comunism și meciuri trucate. Mai mult, Dragomir povestește cum a ajuns să fie închis șapte luni, dar și cum a fost ridicat pentru că juca poker.

Dragomir, președinte la Scornicești în timpul comunismului cu Nicolae Ceaușescu la conducere, a dezvăluit cum a avut loc întâlnirea cu acesta, chiar la casa părintească a dictatorului.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
csaba
csaba  •  15 Septembrie 2021, 14:50

Nu înțeleg ce mai are de spus acest netrebnic, a furat de pe timpul lui ceaușescu până în zilele noastre, că n-a fost prin sau nu s-a vrut să fie prins e cu totul altceva !!

dakesis
dakesis  •  15 Septembrie 2021, 11:31

Va rugam frumos - mai slabiti-ne cu acest om! Un securist ***, a umblat numai cu invarteli, portretul tipic al unui om fara caracter, fara cultura, dar care 's-a descurcat'. Nu mai scapam odata de asemenea 'modele'?? De ce tot promovati asemenea ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează