GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială GSP LIVE la Backa Topola - FCSB » Urmărește emisiunea AICI

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020 17:07 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 17:07

FCSB o întâlnește în această seară, de la 22:00, pe Backa Topola, în turul 2 preliminar al Europa League.

Totuși, nu adversarul reprezintă cea mai mare problemă pentru FCSB. Roș-albaștrii se confruntă cu un focar de Covid, înregistrând în total 18 cazuri la echipă, dintre care 9 jucători. FCSB a rămas cu doar 14 jucători disponibili pentru această partidă! 

Jurnalistul GSP.RO Remus Dinu îi are invitați în această seară, de la 21:15, la GSP Live, pe Stelian Stancu și antrenorul Ciprian Panait. Cei trei vor discuta despre șansele FCSB-ului de a trece mai departe în turul 3 cu o echipă improvizată. De asemenea, vom analiza evoluția celor de la FC Botoșani din meciul cu Skhendija. GSP Live revine atât la pauza meciului, cât și la final, cu reacții din lumea fotbalului românesc.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează