GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

AZI, 20:00 Florin Lovin e invitatul lui Ioanițoaia la „Prietenii lui Ovidiu” » Dezvăluiri tari din vestiarele echipelor unde a jucat: „Făceam chetă să plătim salariile”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 13:14 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 20:00

Florin Lovin, fostul mijlocaș al Stelei, este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Florin n-a fost atras de mirajul antrenoratului și a construit propriile afaceri. În urmă cu 11 ani și-a deschis primul magazin online pentru vânzarea ghetelor de fotbal, afacere pe care a vândut-o unui concern internațional, devenind manager general pe România.

În tot acest timp a intrat pe piața imobiliară și a inaugurat la Bacău mai multe apartamente de lux. Acesta dezvăluie începuturile sale în fotbalul românesc și relațiile cu Dumitru Sechelariu, Gigi Becali și Ioan Niculae.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează