GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

GALERIE FOTO. Raluca Moș, de pe podium, la pupitrul știrilor sportive » E fain la Cluj :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 19:25

Noua "față" a știrilor sportive de la postul Look Plus face senzație pe Instagram! Raluca Moș a lucrat 10 ani în industria modelingului.

A avut contracte cu agenții din Asia, Statele Unite și toate capitalele modei din Europa (Paris, Milano, Londra sau Berlin).

"Cariera mea din modeling s-a dezvoltat, în proporţie de 80%, în străinătate. Unul din cele mai frumoase lucruri asociate cu această meserie este cu siguranţă şansa de a călători. Tokyo, Los Angeles, Paris s-ar încadra în top 3 experienţe de neuitat. Fiecare loc în parte a avut un impact în formarea mea şi sunt recunoscătoare pentru asta", spune aceasta.

+45 FOTO

De asemenea, a semnat numeroase campanii de imagine pentru branduri internaționale de îmbrăcăminte, accesorii sau produse de înfrumusețare.

"Sportul a fost prezent mereu în stilul meu de viaţă şi va fi în continuare, pentru mentirea aspectului fizic dorit, dar mai cu seamă, pentru beneficiile asupra sănătăţii şi bunăstării. Recunosc că în unele momente şi pentru adrenalină.. de curând am prins gustul escaladei sportive, atât în sală cât şi la stâncă sau chiar şi în peşteri"
Raluca Moș

+45 FOTO

Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

FOTO Ea vrea să fie noua senzație din vestiarul Barcelonei » Vine la pachet cu jucătorul de 100 de milioane de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  22 Mai 2020, 22:10

cariera in modeling. Pana acum a tacut si facut. Acum vorbeste. Lumea de azi este despre aspect si atat. O fi si desteapta nu zic, o fi si modelingul o meserie, dar dati-mi voie sa cred ca nu compenseaza studiile.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează