MEDIA  ·  MEDIA

GALERIE FOTO. Raluca Moș, de pe podium, la pupitrul știrilor sportive » E fain la Cluj :)

Vineri, 22 Mai, 19:25

Noua "față" a știrilor sportive de la postul Look Plus face senzație pe Instagram! Raluca Moș a lucrat 10 ani în industria modelingului.

A avut contracte cu agenții din Asia, Statele Unite și toate capitalele modei din Europa (Paris, Milano, Londra sau Berlin).

"Cariera mea din modeling s-a dezvoltat, în proporţie de 80%, în străinătate. Unul din cele mai frumoase lucruri asociate cu această meserie este cu siguranţă şansa de a călători. Tokyo, Los Angeles, Paris s-ar încadra în top 3 experienţe de neuitat. Fiecare loc în parte a avut un impact în formarea mea şi sunt recunoscătoare pentru asta", spune aceasta.

+17 FOTO

De asemenea, a semnat numeroase campanii de imagine pentru branduri internaționale de îmbrăcăminte, accesorii sau produse de înfrumusețare.

"Sportul a fost prezent mereu în stilul meu de viaţă şi va fi în continuare, pentru mentirea aspectului fizic dorit, dar mai cu seamă, pentru beneficiile asupra sănătăţii şi bunăstării. Recunosc că în unele momente şi pentru adrenalină.. de curând am prins gustul escaladei sportive, atât în sală cât şi la stâncă sau chiar şi în peşteri"
Raluca Moș

+17 FOTO

Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternicăCel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (1)

remarque  •  22 Mai 2020, 22:10

cariera in modeling. Pana acum a tacut si facut. Acum vorbeste. Lumea de azi este despre aspect si atat. O fi si desteapta nu zic, o fi si modelingul o meserie, dar dati-mi voie sa cred ca nu compenseaza studiile.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Holstein Kiel - Bielefeld

Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Nurnberg - Bochum

Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Sandhausen - Hannover 96

Digi 3
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Karlsruher - St. Pauli

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Schalke 04 - Werder Bremen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga

Wolfsburg - Frankfurt

Digi 2
16:30 Fotbal, Bundesliga

Mainz - Hoffenheim

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
16:30 Fotbal, Bundesliga

Hertha Berlin - Augsburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
19:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Fortuna Dusseldorf

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1