GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GALA APSR 2015

Gazeta în elită » Mirela Neag şi Dan Udrea au fost premiaţi în cadrul galei organizate de Asociaţia Presei Sportive din România

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 00:00

Zi specială ieri, la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, unde a avut loc festivitatea în care s-au decernat premiile Asociaţiei Presei Sportive. Printre laureaţi, Mirela Neag, care a primit din partea APSR premiul "Ion Cupen" pentru presa scrisă.

"Sincer nu mă aşteptam să primesc un premiu care să poarte numele marelui Cupen. Sînt onorată, dar este un premiu pe care-l cîştig alături de colegii mei de la Gazeta Sporturilor. În acest an am făcut mai multe investigaţii alături de Cătălin Tolontan şi de Răzvan Luţac, deci e un premiu colectiv, nu doar al meu. Presa sportivă nu înseamnă doar cronici, reportaje şi editoriale, ci mai înseamnă și investigaţii", a spus Mirela.

Şi Dan Udrea a primit o distincţie din partea APSR, premiul "Emanuel Valeriu" pentru cea mai bună emisiune TV din 2015. De 15 ani la Gazetă, Dan colaborează de doi ani şi cu DolceSport.

"Primesc acest premiu la 20 de ani distanță de momentul în care mi-am făcut prima legitimaţie APS. Apreciez că Asociaţia Presei Sportive a luat atitudine în ultimii ani împotriva derapajelor din presă, dar mi-aşi dori să fie mai vocală atunci cînd presa nu este lăsată să fie liberă. Pentru că o presă de calitate e în primul rînd o presă liberă şi eu mă bucur că marea majoritate a presei sportive, spre deosebire de cea generalistă, este o presă liberă. Sînt jurnalist sportiv şi sînt un jurnalist liber", a precizat Udrea.

Alte premii acordate de APSR

  • Radio - Premiul "Ion Ghiţulescu": Adrian Soare, Radio România Actualităţi
  • Comentariu TV - Premiul "Cristian Ţopescu": Radu Constantin, DigiSport
  • Fotografie - Premiul "Petru Fuchs": Marian Burlacu, freelancer
  • Website sportiv - Premiul "Teodora Maftei": Adrian Ţoca, treizecizero.ro
  • Tînăr jurnalist - Premiul "Grigore Caracostea": Adrian Costeiu, ProTV
  • Întreaga activitate - Premiul "Aurel Neagu": Tiberiu Stama
  • Carte sportivă - Premiul "Ioan Chirilă": Horia Alexandrescu, "Steaua lui Gațu"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează