GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  NOMINALIZARE

GSP.ro s-a calificat în finala europeană pentru titlul de "Best site design"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 13:52 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 14:09

Digiday Media Awards Europe, eveniment prestigios al industriei de media, și-a anunțat finaliștii. Printre aceștia, o singură prezență din Europa de Est: Gazeta Sporturilor.

GSP.ro concurează, alături de Sky Italia, pentru trofeul categoriei "Best site design". 

În celelalte finale de la Digiday Media Awards Europe sunt prezente multe alte branduri media de top, cum ar fi Financial Times, CNN, Hearst, The Telegraph, VG, Politico, Vogue, Sky News, Bergens Tidende etc. 

"Ediția 2021 răsplătește companiile care au modernizat industria media europeană în ultimul an, iar finaliștii au demonstrat că au făcut lucruri inovatoare și de impact, navigând printre atâtea și-atâtea provocări", se arată în anunțul oficial făcut de Digiday, unul dintre cei mai importanți publisheri mondiali de digital media și organizator al mai multor conferințe și summit-uri în industrie. 

"Ne onorează nominalizarea și compania selectă a atâtor titluri mari din presa europeană. Este o binemeritată răsplată pentru insistența noastră de a le oferi cititorilor GSP.ro nu doar jurnalism de calitate, ci și o experiență de navigare remarcabilă"
- Cătălin Țepelin, redactor-șef Gazeta Sporturilor

Câștigătorii Digiday Media Awards Europe 2021 vor fi anunțați pe 10 iunie. 

GSP.ro, cel mai bun site de sport din România, a fost relansat recent, cu feature-uri spectaculoase, semnături noi și subiecte de impact

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
matei14
matei14  •  28 Aprilie 2021, 16:23

Felicitări, și mie îmi place foarte mult noul design al site-ului

tataika
tataika  •  28 Aprilie 2021, 15:50

Ce va place sa va bagati singuri in seama! Mai taiati din reclamele care acopera ecranul, pentru inceput.

varutu
varutu  •  28 Aprilie 2021, 15:49
Postat de Vlad Hartea pe 28 Aprilie 2021, 14:31

Cred ca au ramas impresionati de cate poze ati publicat cu asa-zisa impresara sexi, adica cu Prodanca !! Aveti sanse sa castigati avand in vedere ca v-ati axat pe babaciuni, pentru ca alte ziare publica poze cu tinere sexi !!

v

Vezi toate comentariile (6)
Comentează