GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Marian Drăgulescu, eliminat de la Survivor: „O ușă se închide pentru mine”

Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 10:34 / Actualizat marti, 24 mai 2022 11:59

Fostul gimnast Marian Drăgulescu (41 de ani) a părăsit, luni seara, competiția Survivor România. Șase concurenți au rămas în competiția care-și va decide câștigătorul pe 31 mai.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Pe lista participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Mariana Fica (atletă)

După mai bine de 3 luni, aventura lui Marian Drăgulescu în Republica Dominicană a ajuns la final. Cel mai titrat gimnast al României, cu 3 medalii olimpice, 8 titluri mondiale și 10 europene, a fost eliminat la capătul zilei a doua de confruntări individuale.

Marian Drăgulescu, eliminat de la Survivor

Campion în prima zi a confruntărilor individuale, Marian nu a reușit să repete performanța și să obțină colanul de imunitate și în a doua rundă. La consiliul de eliminare, fostul gimnast a fost nominalizatul colectiv spre eliminare.

Ionuț Popa, în schimb, „războinic” la începutul competiției, a fost nominalizat spre eliminare de Elena Chiriac, purtătoarea colanului de imunitate.

Cum Popa a avut parte de mai multe voturi din partea publicului, Drăgulescu a părăsit competiția.

Marian Drăgulescu, după eliminarea de la Survivor: „Mă gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă”

„Mă bucur extrem de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea, mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct, îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare, cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie (n.r. - din echipa inițială a „faimoșilor”).

O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși, cu alte provocări și oportunități se vor deschide. Am trăit experiențe frumoase și unice la Survivor România. Am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a competiției.

Îmi este foarte dor de casă, de cei dragi, mă gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă. Sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, s-au bucurat împreună cu mine”, a reacționat Drăgulescu după aflarea veștii, potrivit Libertatea.

Șase concurenți au rămas în competiția care se va încheia pe 31 mai. Printre aceștia, un singur „faimos”, Elena Chiriac (19 ani), multiplă campioană națională de taekwondo.

Alertă de incendiu la metroul de la Piața Romană » 3 stații evacuate. 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Circulația trenurilor reluată pe un singur fir
INCENDIU
Alertă de incendiu la metroul de la Piața Romană » 3 stații evacuate. 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Circulația trenurilor reluată pe un singur fir
Edi Iordănescu a anunțat lotul complet pentru meciurile din Liga Națiunilor » 3 jucători convocați în premieră
LIGA NAȚIUNILOR
Edi Iordănescu a anunțat lotul complet pentru meciurile din Liga Națiunilor » 3 jucători convocați în premieră

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
balotelli
balotelli  •  24 Mai 2022, 15:32

Aștept ziua în care-l vom vedea pe MM la Survivor. La urma urmei, e un supraviețuitor... prin câte a trecut... închis pe nedrept, traumatizat de personaje ca Borcea, care-și stingea trabucurile pe fruntea lui, victimă permanentă a vicierilor de rezultat și de titlu, obligat să managerieze un club de fotbal dintr-o cutie de carton, umilit în permanență de un cioban... E tot acolo - tot în picioare - tot cu gura mare. Singur contra tuturor - Romania's first Survivor - The best - The Only... MM Stoica.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează