GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Salif Nogo, fost fundaș al Astrei Giurgiu, a fost la GSP Live » Urmărește emisiunea integrală AICI!

Salif Nogo
Salif Nogo

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 10:00

Costin Ștucan l-a avut invitat în această dimineață la GSP Live pe fostul fundaș al Oțelului Galați și al Astrei Giurgiu, Salif Nogo (32 de ani).

Nogo a venit în România în 2005, la Oțelul Galați, echipă la care a activat 4 sezoane, urmând o scurtă aventură în Franța, la Troyes. A revenit în țară și din 2009 până în 2017 a trecut pe la Jiul Petroșani, Politehnica Iași, Astra Giurgiu, Metalul Reșița și Luceafărul Oradea.

Acesta a strâns în Liga 1 72 de meciuri, marcând și 2 goluri, iar în Liga 2 a jucat în 41 de partide. Salif Nogo are și 4 meciuri pentru țara sa, Burkina Faso. 

În prezent, Salif este căsătorit cu impresara Laurette Nogo și încă mai joacă fotbal de plăcere în ligile inferioare din România.

Iată emisiunea integrală:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează