GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Cătălin Țîră, vârful care acum 4 etape a răpus-o pe FCSB, a fost la GSP Live! Urmărește emisiunea integrală AICI

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 08:00

Victor Vrînceanu l-a avut invitat luni dimineață, de la 09:01, pe atacantul celor de la FC Voluntari, Cătălin Țîră (25 de ani). 

Țîră a revenit în România în vara acestui an, după o scurtă aventură în Grecia, la Episkopi Rethymnou. 

Și-a început cariera la juniorii lui Dinamo, ca mai apoi, timp de 4 ani, să se dezvolte ca fotbalist în Italia și Olanda, la echipe precum Udinese Youth, Lazio U19 sau ADO Den Haag. Din Olanda, a plecat liber de contract la Brașov, trecând apoi pe la mai multe cluburi din Liga 1 sau Liga 2.

Are 3 meciuri în acest sezon pentru Voluntari, reușind să deschidă scorul în probabil cea mai mare surpriză a sezonului de până acum, victoria celor de la Voluntari în fața celor de la FCSB, scor 3-1. Vârful ilfovenilor a văzut cartonașul roșu în ultima etapă, în meciul pierdut de Voluntari, 1-2 cu Universitatea Craiova.

Țîră ne va povesti despre cariera sa de fotbalist, cum a fost experiența în Italia pentru un puști de 18 ani, dar și despre planurile sale de viitor.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close