GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Clinceni - Dinamo: După 4 luni, „câinii” speră s-o bată din nou pe Academica! Trei PONTURI pentru derby-ul suferinței din Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 12:10 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 12:20

Academica Clinceni - Dinamo se joacă azi, de la 21:00, într-o partidă care deschide etapa a 18-a din Liga 1. „Câinii” speră să profite de haosul de la Clinceni, echipă rămasă fără Ionuț Chirilă, și să bifeze primul succes după patru luni de secetă.

Pe 2 august 2021, Dinamo o învingea pe Academica Clinceni cu 3-1, în Ștefan cel Mare, în turul actualei ediții de campionat. La acea vreme, dinamoviștii sperau că vor avea un sezon bun, iar Clinceni visa la al doilea an consecutiv în playoff. Numai că lucrurile au stat total diferit!

Clinceni și Dinamo ocupă ultimele poziții în Liga 1. Ilfovenii sunt pe ultimul loc, fără victorie în 17 runde și cu doar 4 puncte strânse, în timp ce dinamoviștii sunt pe poziția a 15-a, cu 9 puncte obținute după două victorii și trei remize.

4luni au trecut de la ultima victorie în campionat obținută de Dinamo

Una dintre cele două victorii a fost obținută chiar în fața adversarului de azi. De fapt, succesul din meciul cu Clinceni a fost ultimul pentru Dinamo în această ediție de campionat. De atunci s-au adunat 14 meciuri la rând fără ca trupa din Ștefan cel Mare să reușească să câștige.

Trei PONTURI pentru Clinceni - Dinamo:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  03 Decembrie 2021, 19:04

sa vina dna-ul,este *** pe fatza. majoritatea jucatorilor de la clinceni care au fost sezonul trecut la clinceni sunt si acum la clinceni,iar clinceni a terminat pe loc de playoff campionatul. sa vina danul ca este ***. imi pariez casa ca nu bate clinceni,cum ar fii normal. sa vina dnaul. ****** de la vitan barzesti ce sunteti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează