GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Crystal Palace - Newcastle: Gazdele nu se pot baza pe golgheterul Zaha! Cotă bună pentru un meci echilibrat

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 12:20 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 12:35

Crystal Palace - Newcastle se joacă azi, de la 22:00, în primul meci din cadrul etapei a 10-a din Premier League. Ambele echipe vin după înfrângeri și au nevoie de puncte pentru a nu aluneca și mai mult în zona periculoasă a ierarhiei.

Crystal Palace va trebui să se descurce fără Wilfried Zaha, depistat pozitiv cu coronavirus, în meciul de pe teren propriu cu Newcastle. Trupa lui Roy Hodgson începuse avântat sezonul, dar inconstanța din ultima perioadă a coborât-o pe Palace până pe locul 11.

”Vulturii” au strâns 13 puncte în cele nouă jocuri disputate acum și o primesc pe Newcastle după ”ieșirea” de tristă amintire de la Burnley, 0-1.

Newcastle stă și mai rău și vine la Palace după două înfrângeri consecutive (0-2 cu Southampton și 0-2 cu Chelsea) și o singură victorie în ultimele cinci etape. ”Coțofenele” sunt pe poziția a 15-a în Premier League, cu 11 puncte. Pentru că, momentan, clasamentul este unul strâns, Newcastle ar putea urca până pe locul opt în cazul unui succes în această seară. La fel, Palace se poate duce pe poziția a 7-a dacă va bifa al 5-lea succes stagional.

În sezonul trecut, Palace și Newcastle și-au împărțit victoriile, iar fiecare a câștigat meciul de pe teren propriu. Londonezii s-au impus cu 1-0 acasă și tot 1-0 a fost și în tur, de această dată pentru Newcastle.

De altfel, ultimele șapte partide directe au adus goluri puține, iar echilibrul a fost cuvântul de ordine. Ținând cont de câteva absențe importante în cele două tabere, dar și de forma de moment, ne așteptăm, din nou, la o partidă foarte echilibrată, în care se vor marca puține goluri.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,63 la Betano

Vezi și alte PONTURI de azi:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close