GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Galatasaray - Marseille: Cicâldău și Moruțan, la un pas de calificare! Ce cote excelente primim pentru trei PONTURI clare azi

Articol de - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 12:23 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 14:09

Galatasaray - Marseille se joacă azi, de la 19:45, într-unul dintre cele mai tari meciuri de azi din grupele Europa League. Turcii sunt pe primul loc și își pot asigura un loc în fazele eliminatorii dacă nu vor pierde în fața lui OM.

Cu două runde înainte de final, Galatasaray conduce Grupa E din Europa League. Echipa lui Cicâldău și Moruțan are 8 puncte, cu trei mai mult decât Lazio și cu patru în plus față de Marseille. Lokomotiv Moscova e ultima, cu doar două puncte strânse.

Galata a pierdut derby-ul cu Fenerbahce, scor 1-2, chiar pe teren propriu, iar acum vrea să se revanșeze în fața fanilor cu un succes în Europa League!

4egaluri are Marseille în cele patru meciuri jucate în Europa League

În meciul tur, la Marsilia, OM și Galatasaray au terminat așa cum au început, la egalitate, 0-0. Și acum s-ar putea să avem parte de un nou meci echilibrat, iar casele de pariuri și-au planificat cotele ca pentru un meci cu puține goluri.

Marseille n-a mai jucat un meci întreg de la începutul lunii noiembrie. După pauza echipelor naționale, OM ar fi trebuit să joace derby-ul cu Lyon, dar confruntarea a durat foarte puțin. În debutul meciului, Payet a fost lovit cu o sticlă în cap, iar meciul a fost abandonat. E a doua oară când Marseille nu-și dispută un meci conform programului, aducându-ne aminte aici de confruntarea cu Nice, întreruptă și reluată, mai apoi, pe teren neutru.

Galatasaray are un sezon extrem de slab în Turcia! Băieții lui Fatih Terim sunt abia pe locul 8, cu doar 21 de puncte, la 12 lungimi distanță de liderul Trabzonspor.

Trei PONTURI pentru Galatasaray - Marseille:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,65 la Superbet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,70 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,47 la Superbet
Randers - CFR Cluj: Ultima șansă pentru campioana României! Trei PONTURI pentru un duel echilibrat în Danemarca
PONTURI PARIURI
Randers - CFR Cluj: Ultima șansă pentru campioana României! Trei PONTURI pentru un duel echilibrat în Danemarca

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează