GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Roy Keane: ”E în ADN-ul lui Spurs să dezamăgească constant!” Azi e Tottenham - Arsenal!

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 14:26 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 14:30

Fără șut pe poartă în ultima rundă, contra lui Bournemouth (0-0), Spurs a dezamăgit încă o dată. După meci, Mourinho și-a căutat alibi-uri, așa cum procedează tot mai des în ultima perioadă, afirmând că e nevoie de 4 ani pentru ca Tottenham să revină pe calea cea bună. 

Însă o declarație a fostului jucător de la Manchester United, Roy Keane, i-a pus pe jar pe suporterii echipei londoneze. ”Nu ar trebui să ne mirăm că Tottenham pierde puncte”, a spus acesta, ”e în ADN-ul lor să dezamăgească constant”. 

Iar adevărul, chiar dacă e undeva la mijloc, nu e deloc în favoarea lui Spurs în acest moment. Echipa ar putea să termine oriunde între locurile 5 și 14 în actuala ediție, ceea ce înseamnă mult prea puțin în oricare dintre variante. Cu un lot cotat la 630 de milioane de lire, al patrulea ca valoare din Premier League, trupa lui Mourinho ocupă poziția a zecea, având doar 13 victorii în 34 de etape. 

Nici Arsenal nu stă mai bine din punct de vedere al victoriilor, ba chiar are mai puține, 12. Totuși, ”tunarii” par să își fi revenit în ultima vreme. Statistica ultimelor 14 etape indică doar două înfrângeri, în vreme ce Spurs are două victorii în ultimele 8 etape. 

Dacă Arsenal pare în creștere de la etapă la etapă, Tottenham arată contrariul. Jucători care altădată trăgeau echipa după ei, precum Heung-min Son sau Harry Kane par lipsiți de motivație, iar atacul suferă. În cele cinci etape de la reluare, elevii lui Mourinho au marcat de cinci ori. 

În partida de azi, programată la ora 18:30, casele de pariuri întrevăd un posibil echilibru în derby-ul Nordului Londrei. În tur a fost 2-2, iar ultimele 3 întâlniri directe au bifat goluri în ambele porți. 

Pont pentru pariuri: X, cota 3.40 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pirucul
pirucul  •  12 Iulie 2020, 16:53

comenteaza un "macelar".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează