GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Șahtior Karagandy - FCSB: Retur de foc sau calificare fără emoții pentru roș-albaștri? Trei PONTURI pentru meciul de azi

Articol de - Publicat joi, 29 iulie 2021 13:08 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 13:08

Șahtior Karagandy - FCSB se joacă azi, de la 16:00, în manșa a doua din turul 2 preliminar din Conference League. În tur, pe Arena Națională, roș-albaștrii s-au impus la limită, 1-0, și pleacă acum cu prima șansă la calificare. Confruntarea va avea loc în Armenia, după ce Kazahstan a intrat în zona roșie pentru COVID-19.

Chiar dacă are meci important în Europa, FCSB a rămas activă și în zona transferurilor. Vînă a fost cedat la Craiova, acolo de unde vor sosi, la schimb, Mamut și Burlacu, în timp ce Olimpiu Moruțan pare să fie și el aproape de un transfer la Galatasaray. Până la oficializarea mutărilor, echipa lui Todoran va trebui să treacă de Șahtior Karagandy.

La fel ca la confruntarea de la București, FCSB pornește cu prima șansă în fața „minerilor” din Kazahstan și la retur. Cote în jur de 1,60 au primit bucureștenii pentru a se impune în fața lui Șahtior Karagandy în meciul care se va disputa la Erevan, în Armenia.

Sunt șanse importante ca FCSB să fie pragmatică în acest duel decisiv și s-o lase pe Karagandy să aibă inițiativa, măcar în debutul jocului, așa că pariorii pot profita de un început mai liniștit de meci. În cazul în care o va lăsa pe Șahtior să atace, atunci FCSB va avea, în mod sigur, mai multe șanse să lovească pe contraatac.

TREI PONTURI PENTRU ȘAHTIOR KARAGANDY - FCSB:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează