GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Tottenham - Chelsea: Își bate elevul din nou profesorul? Duelul Mourinho vs. Lampard din Cupa Ligii aduce o cotă bună

Frank Lampard, antrenorul lui Chelsea - sursă foto: chelseafc.com
Frank Lampard, antrenorul lui Chelsea - sursă foto: chelseafc.com

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 11:14 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 15:35

Tottenham - Chelsea se joacă azi, de la 21:45, în optimile Cupei Ligii Angliei, iar duelul Mourinho vs. Lampard se anunță, din nou, foarte spectaculos.

Frank Lampard vine hotărât să-și învingă mentorul pentru a treia oară consecutiv. Lampard și Mourinho s-au întâlnit de două ori în sezonul trecut, iar ambele confruntări au fost câștigate de fostul căpitan al lui ”The Special One”. Chelsea s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Tottenham, iar în retur a câștigat, pe Stamford Bridge, cu 2-1. De altfel, Chelsea a câștigat ultimele patru confruntări cu Tottenham din toate competițiile.

Getafe - Betis: Încrâncenare maximă și goluri puține? La ce se așteaptă casele de pariuri și cum putem profita

Ambele echipe vin după rezultate dezamăgitoare în weekend. Chelsea a fost la un pas să se facă de râs pe terenul lui West Bromwich. ”Albaștrii” au fost conduși cu 3-0 la pauză, dar echipa lui Lampard a făcut o a două repriză excelentă și a salvat un punct, 3-3. Nici Tottenham n-a stat mai bine. Chiar dacă a dominat aproape total meciul cu Newcastle, londonezii au fost nevoiți să se mulțumească doar cu un punct la final, scor 1-1.

Chiar dacă a trecut în turul următor din Cupa Ligii fără să-și joace meciul cu Leyton (decis la masa verde din cauza cazurilor de COVID-19), Tottenham are un program incredibil de încărcat. Echipa lui Mourinho va bifa, cu Chelsea, a treia partidă în doar cinci zile. Mai mult, peste 48 de ore, Tottenham va avea din nou meci, în Europa League, cu Maccabi Haifa.

Fanii lui Tottenham vor avea posibilitatea să-l vadă la lucru pe Reguillon, om pe care Mourinho îl va titulariza pentru prima dată, în timp ce Lampard va bifa și el un nou jucător în primul ”11”, prin apariția între buturi a lui Mendy, noul goalkeeper al lui Chelsea.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,53 la Betano

Citește și alte știri despre fotbalul englez:

”Va fi sfârșitul lui Pep Guardiola!” Un fotbalist legendar dă verdictul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează