GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Ziua a 5-a de la Campionatul Mondial îi are în rețetă pe Cristiano Ronaldo, Neymar, Nunez și Xhaka! Trei COTE tari pentru o zi spectaculoasă în Qatar

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 22:17 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 10:19

Ziua și surpriza la Mondialul de Fotbal din Qatar. După Argentina, a venit rândul Germaniei să șocheze la turneul final cu o înfrângere neașteptată în fața Japoniei (1-2). Maroc și Croația n-au vrut să ofere și goluri (0-0), dar asta și pentru că toate reușitele au părut că sunt date la Spania - Costa Rica (7-0). Ziua s-a închis cu un rezultat total nedrept: Belgia - Canada (1-0), după o partidă în care belgienii au jucat incredibil de slab.

Ziua a 5-a de la Campionatul Mondial trebuie să fie cu Joga Bonito! Intră în scenă Brazilia, iar în ”deschidere” avem și o Portugalia cu o națională plină de tinere talente care sunt gata să-i facă un ultim turneu final mare lui Cristiano Ronaldo. Miercuri programul arată așa: Elveția - Camerun (12:00), Uruguay - Coreea de Sud (15:00), Portugalia - Ghana (18:00) și Brazilia - Serbia (21:00).

Grupa G o are drept mare favorită pe Brazilia, în timp ce Elveția, Serbia și Camerun se vor lupta pentru a doua poziție din grupă. Elveția este într-o perioadă foarte bună, iar calificarea la Mondial a venit dintr-o grupă unde naționala lui Yakin a lăsat acasă Italia. În amicalul de dinaintea turneului final, Elveția a cedat în fața Ghanei, scor 0-2, dar echipa a arătat mult mai bine în partidele din Liga Națiunilor. Trei victorii consecutive cu Portugalia (1-0), Spania (2-1) și Cehia (2-1).

Grupa H este una dintre cele mai tari și echilibrate grupe de la acest Mondial. Portugalia, Uruguay, Ghana și Coreea de Sud. Pe portughezi îi știm foarte bine, Urugayul vine cu multe vedete la final de carieră, dar asta nu e o veste bună pentru adversari, în timp ce Ghana, mereu o surpriză la turnee finale, și Coreea de Sud, cu toți ochii pe Son, pot oricând să producă pagube importante dacă nu sunt luate în serios.

Cristiano Ronaldo joacă acest Mondial din postura de jucător liber de contract. La aproape 38 de ani, CR7 și-a reziliat contractul cu Manchester United chiar cu 2 zile înainte de meciul cu Ghana. În plus, pe umerii căpitanului Portugaliei atârnă și presiunea pe care și-a pus-o singur după interviul în care a criticat absolut tot ce se întâmplă la Man. United în prezent. E clar că, odată cu vârsta, Ronaldo poate părea că vine în cea mai slabă formă la un turneu final, dar Portugalia are o națională fantastică, în special la mijlocul terenului, iar acesta va fi unul dintre marile atuuri ale trupei lui Fernando Santos.

După ce Argentina și Germania au cedat încă de la primul meci, Brazilia rămâne favorita numărul 1 pentru câștigarea trofeului în Qatar. Neymar și compania încep cu un duel tare, cu Serbia, iar sud-americanii trebuie să fie atenți la răutatea și determinarea sârbilor. Fără doar și poate, Selecao n-avea cum să nu plece cu prima șansă și probabil se va afla pe biletele multor pariori în această zi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează