GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ai nevoie de un serviciu rent a car eficient și sigur? Apelează la profesioniștii de la EvoGo!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 18:04 / Actualizat joi, 06 mai 2021 18:04

Piața serviciilor de închirieri auto s-a dezvoltat constant în ultimii ani și tot mai mulți clienți, fie că sunt persoane fizice sau companii, apelează la servicii rent a car. Acest lucru se întâmplă pentru că închirierea unui autoturism vine după sine cu anumite avantaje.

Firmele care aleg să utilizeze o flotă auto administrată de o firmă de leasing operațional auto scapă de birocrație, de grija întreținerii mașinilor și de plata taxelor aferente. De asemenea, persoanele fizice beneficiaza de libertate de mobilitate la prețuri scăzute, în special în cazul închirierii pe termen lung.

O firmă de închirieri auto cu experiență îți oferă astfel o soluție avantajoasă prin intermediul căreia te poți bucura de experiența condusului, sau îți poți rezolva liniștit treburile zilnice. A închiria un automobil înseamnă să scapi practic de stresul de a plăti asigurări și rovinietă, sau de a duce mașina la service. Răspunsul se numește EvoGo și reprezintă alternativa ideală adaptată nevoilor tale de mobilitate. Descoperă în continuare cum un serviciu profesional de închirieri mașini București te poate ajuta atunci când dorești să conduci spre orice destinație.

Care sunt avantajele apelării la un serviciu rent a car profesional?

În ultimii ani firmele de închirieri auto și-au adaptat oferta pentru a deservi cât mai bine nevoile de mobilitate ale clienților, fie că sunt companii sau persoane private. Dacă dorești să închiriezi un vehicul, poți beneficia de multiple avantaje și astfel reduci stresul costurilor de întreținere ale unui vehicul. Poți rezerva sau închiria o mașină utilizând doar aplicația, sau prin telefon, în ambele cazuri vehiculul ales de tine va pregătit să fie condus.

Flexibilitatea este un alt avantaj al unei firme profesionale de închirieri auto. Acest atu constă în primul rând în oferirea posibilității de a prelua vehiculul din mai multe locuri din capitală, pentru a-ți scădea astfel timpul de deplasare și a fi mai convenabil pentru tine. În al doilea rând programul de închiriere este unul flexibil, astfel poți să apelezi în orice moment în care ai nevoie de o mașină.

Un alt avantaj foarte important este faptul că reduci costurile de întreținere generate de deținerea unui autovehicul. Practic plătești o singură taxă, care acoperă aceste costuri, astfel tu vei fi scutit de stresul întreținerii sau plății asigurării auto, reparațiilor la service sau plății altor taxe. Mașina de închiriat pe care o alegi are toate taxele plătite, beneficiezi de rovinietă, iar în cazul în care apar probleme, aceasta va fi înlocuită cu una nouă. 

Dacă deții o companie care necesită vehicule pentru angajați, beneficiile sunt cu adevărat vizibile. Astfel poți opta pentru mai multe soluții de închiriere cum ar fi: închirierea pe termen lung sau sub formă de leasing operațional. În aceste cazuri poți beneficia de reduceri ale costurilor, deoarece cu cât perioada de închiriere este mai mare, cu atât costul taxei zilnice scade. În plus, bugetul companiei tale va fi mult mai ușor de gestionat, pentru că vei ști exact cât vei plăti în fiecare lună de închiriere. Toate costurile întreținerii auto sunt preluate de către firma de închirieri.

Alege unul dintre cele mai eficiente servicii de închiriat auto din țară!

Atunci când dorești să închiriezi repede și eficient o mașină sau chiar o mică flotă auto, poți conta pe serviciile oferite de https://evogo.ro

La această companie întâlnești toate avantajele și beneficiile unei închirieri auto de succes. Te vei bucura astfel de plăcerea condusului fără griji, sau de gestionarea eficientă a unei flote auto pentru firma ta. Iată câteva beneficii concrete oferite de companie:

  • Taxe de drum achitate
  • Flexibilitate la preluarea și predarea vehiculelor
  • Schimbare cauciucuri de sezon
  • Service auto garantat
  • Vehicul la schimb atunci când apar probleme
  • Asigurare RCA și CASCO
  • Flotă de vehicule modernă și variată

Poți alege dint-o flotă auto formată din automobile moderne, dotate cu sisteme de siguranță de ultimă oră. De la mașini compacte adaptate traficului intens urban, până la limuzine și SUV-uri luxoase și impunătoare. Costurile de întreținere ale acestor mașini sunt acoperite de taxa lunară. Poți beneficia de asemenea de reduceri substanțiale în funcție de perioada de închiriere aleasă și de tipul de automobile închiriate. Bucură-te astfel de un serviciu eficient și sigur, adaptat nevoilor tale de mobilitate!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează