GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Alertă de derby în Gruia! Vezi Oferta pentru CFR - FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 februarie 2023 15:02 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 15:10

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc duminică, de la 21:00, în derby-ul etapei a 24-a din SuperLiga 2022/2023 și unul dintre cele mai așteptate meciuri ale începutului de an. La o lună și jumătate de la momentul în care pleca învingător de pe Arena Națională, scor 1-0, Dan Petrescu va căuta victoria care să-l ducă la 12 puncte peste rivala din București și să-i asigure un avans important înainte de înjumătățirea punctelor la start de play-off. CFR - FCSB se joacă pe Superbet alături de SuperCote, Streaming Exclusiv, SuperAvantaj, SuperPariuri, sute de opțiuni și Cote Speciale!

Andrea Compagno, asul din mâneca FCSB-ului?

Ca în fiecare an, cele două forțe ale SuperLigii s-au poziționat pe paralele diferite în ceea ce privește strategia. Ambele au fost implicate în cupele europene, dar destinul a fost diferit: FCSB a fost eliminată în grupe, în timp ce la orizontul CFR-ului se vede o dublă cu Lazio Roma în Conference League. În paralel, drumul vicecampioanei în competiția internă a fost unul anevoios, spre deosebire de constanța arătată de feroviari.

Vezi oferta, inclusive cotele Speciale pe CFR – FCSB, și pariază inspirat!

Dacă Dan Petrescu a rămas adeptul strategiei care i-a adus atâta satisfacție, dorind să creeze în Gruia un grup compact, omogen, fără mari vedete, FCSB a mers tot pe încercarea de a aduna laolaltă câțiva dintre cei mai buni jucători din campionatul intern. Iar stilurile diferite au făcut ca italianul Andrea Compagno, transferat de la FC U Craiova 1949, să reușească performanța de a marca de unul singur mai multe goluri decât vârfurile de careu ale vișiniilor. Peninsularul are 14 reușite (nouă pentru FCSB și cinci pentru echipa lui Adrian Mititelu), în timp ce Janga (patru goluri), Malele (patru goluri), Yeboah (trei goluri) și Debeljuh (două goluri) au strâns doar 13. Cu o cotă de 3.90, Compagno e văzut drept FCSB-istul cu cele mai mari șanse la marcarea unui gol, fiind devansat de Malele (cotă 3.15), Janga (3.25) și Krasniqi (3.60).

Trend în schimbare

Considerat de toată lumea clasicul fotbalului românesc odată cu trecerea de la sistemul competițional obișnuit la cel cu play-off și play-out, CFR - FCSB a fost, timp de mulți ani, definiția meciului închis, în care fiecare greșeală personală putea duce la pierderea celor trei puncte. În ultimele partide, însă, trend-ul e unul vizibil în schimbare, iar startul a fost dat de victoria fulminantă obținută de CFR Cluj pe teren propriu, scor 4-1, în august 2021. A urmat un alt SuperMeci, FCSB - CFR 3-3, apoi victoriile cu 1-0 ale celor două echipe au fost încadrate de un 3-1 în favoarea FCSB-ului pe 22 mai 2022. Astfel, ultimele cinci partide au adunat un total de 17 goluri, adică o medie de ceva mai mult de trei reușite per partidă. Neobișnuit, mai ales în mandatele lui Dan Petrescu, dar, cu siguranță, un lucru bun pentru spectatorii neutri.

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi cum obții azi tricoul lui U Cluj cadou, pentru primul tău pariu pe Superbet.ro

Start în cursa pentru noile premii SuperClub: Dacia 1300 electrică, plus 28 lingouri de aur

Vezi toate știrile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează