GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

America Latină se pregătește de spectacol! Prinde SuperDerby-urile din Copa Libertadores!

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 16:08 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 16:08

Anul acesta se împlinesc 6 decenii de când Copa Libertadores încântă întreaga lume cu spectacolul autentic latin al fotbalului de peste ocean. Să fie naturalețea jocului sau poate talentul neobișnuit al jucătorilor, cert e că Europa s-a lăsat vrăjită de jocul marilor cluburi din Argentia, Brazilia sau Ecuador, iar începerea unui nou sezon merită întodeauna sărbătorită cu un SuperBilet de către toți pariorii adevărați. Aceleași formații, același spectacol, însă cotele sunt mai bune ca niciodată, iar profitul își așteaptă noii câștigători! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și plasează biletul direct de pe contul tău!

Fotbalul a unit suflete!

Fotbalul unește suflete, iar competițiile internaționale sunt cea mai frumoasă experiență multiculturală de care un jucător poate avea parte. Până în anul 2004, Cupa Intercontinetală a găzduit cele mai frumoase derby-uri și le-a dat jucătorilor șansa să cunoască și alte forme ale sportului rege. În prezent, Cupa Intercontinentală există doar în amintirea galeriilor, însă derby-urile istorice și momentele importante vor rămâne întodeauna în istorie. Ai crede că formațiile europene au deținut avantajul în această cupă. E adevărat doar într-o anumită măsură, după anul 1992, europenii au câștigat 8 din ultimele 12 cupe, însă scorul final le-a aparținut echipelor de peste ocean(22-21). Porto e ultima câștigătoare a Cupei Intercontinentale(2004), iar Boca Juniors e ultima formație care a dus trofeul în America Latină(2003). Ce e scris, rămâne scris, iar la fel pot fi și câștigurile tale. Pune bilet pe favoritele tale din Copa Libertadores și sparge top-urile cu profitul tău!

Argentina, regina cupelor!

Fotbalul exotic al Argentinei a fabricat întodeauna talente pe bandă rulantă, iar marile formații din Primera Division au fost cea mai bună rampă de lansare pentru marii jucători. Paulo Dybala, Sergio Aguero sau Lautaro Martinez sunt doar câteva nume răsunătoare care au dat Europa pe spate cu SuperFazele din Liga Campionilor. Argentina e prima care s-a bucurat de talentul acestora, iar acest fapt se reflectă perfect în palmaresul echipelor din țara mamă. De-a lungul istoriei, Argentina a adunat 25 de Cupe Libertadores în palmares, cu 6 mai multe decât marea rivală cu care se învecinează, Brazilia. Independiente(7 titluri), Boca Juniors(6 titluri) sau River Plate(4 titluri) sunt fruntașele clasamentului, iar anul acesta, Argentina își propune să câștige și sezonul aniversar de 6 decenii prin intermediul faimoaselor reprezentate. Până în finala din Ianuarie, drumul e lung, însă acum poți profita de meciurile calificărilor cu un SuperBilet. Alege cel mai bun pariu pentru favoritele tale și profită de cotele mărite! Vezi aici oferta Superbet pentru meciurile de azi și ia cea mai bună decizie pentru biletul tău!

O cupă „suflată” după o finală de pomină!

Finala sezonului trecut va rămâne veșnic scrisă în cartea momentelor istorice. River Plate era pe val în 2018, an în care au câștigat cea de a 4-a Cupă Libertadores din istoria clubului, iar anul trecut, în 2019, erau gata să-și apere titlul, câștigând-o și pe cea de a 5-a, însă universul le-a dat peste nas, iar Flamengo le-au suflat victoria în doar 3 minute. După 89 de minute în care argentinienii au deținut avantajul, Gabriel Barbosa își pune ambiția să ridice un continent în picioare cu un gol aproape de finalul partidei. Dezamăgirea a fost mare pentru River Plate, atât de mare încât jucătorii și-au pierdut ritmul, voința și dorința de câștig, iar inevitabilul s-a întâmplat. Același atacant le-a suflat victoria în prelungiri(90+2), cu un SuperGol decisiv. Tabela de marcaj a fost închisă de “Gabigol”, iar argentinienii au simțit amarul înfrângerii într-un moment în care se așteptau mai puțin. Din păcate, acesta e fotbalul, iar o clipă de neatenție îți poate distruge toată muncă de pe parcurs. Orice eșec vine cu o învățătură, iar anul acesta, River Plate poate demonstra că a învățat ceva din ultima înfrângere și poate aduce titlul, din nou, acasă. Tu ce zici? Crezi într-o revenire a argentinienilor sau va fin, din nou, anul Braziliei? Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe smartphone-ul tău!

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari bilete pe Copa Libertadores!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe meciurile din Copa Libertadores! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat SuperBani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Cota 3044 prinsă pe SuperSocial! Vezi cine e SuperPariorul și împrietenește-te cu el!

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează