GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): eleganță inspirată de măiestria Kintsugi

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 12:56 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 12:59

Este deja obișnuit ca o nouă generație Zenbook să modifice subtil liniile de design care au popularizat această serie admirabilă de ultraportabile. Noul ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un model inovator prin prisma capacului ale cărui linii sunt inspirate de măiestria Kintsugi și este, în același timp, un Zenbook autentic datorită aspectului atemporal, care îți calmează simțurile.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402), cel mai nou membru din familia Zenbook, respectă spiritul Zen, fiind un produs îndrăzneț care definește limitele posibilului, atât ca design, cât și din punct de vedere al performanței și portabilității, toate fiind caracteristici esențiale pentru un ultraportabil care nu te va dezamăgi niciodată.

Portabilitate supremă într-un design premium

Conceput pentru o experiență sublimă în miscare, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) cântărește doar 1.39 kilograme și are o grosime de 16.9 mm. Nu doar atât, dar laptopul se distinge prin designul orientat către utilizator care se poate acum conecta și autentifica facil prin simpla atingere a butonului de pornire care încorporează un cititor de amprentă discret.

Noutăți pe acest model sunt tastatura ASUS ErgoSense și touchpad-ul ASUS NumberPad 2.0, ambele reproiectate pentru confort, facilitând introducerea datelor și contribuind la crearea unei experiențe de input de neegalat. Setul complet de porturi, la care se adaugă componentele de ultimă generație, fac posibilă abordarea unor fluxuri de productivitate dificile, pentru orice perioadă de timp, datorită autonomiei incredibile de până la 18 ore.

Toate aceste caracteristici sunt împachetate într-un design coerent, elegant, cu un capac pe care sunt trasate linii inspirate din arta japoneză a reparației obiectelor ceramice Kintsugi. ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este disponibil în două culori noi și proaspete: Aqua Celadon, o nuanță subtilă de verde pal întâlnită frecvent la obiectele din porțelan, și Ponder Blue, o culoare inspirată din nopțile petrecute singur, în introspecție.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): eleganță inspirată de măiestria Kintsugi

Un cinematograf OLED în mâinile tale

Componenta care te va cuceri este fără îndoială ecranul de 14 inch cu tehnologie ASUS OLED (Organic Light Emitting Diode), un panou cu margini extrem de înguste NanoEdge, cu raport ecran-corp de 90%, contribuind la crearea acestui design compact.

Ecranul are rezoluția de 2880 x 1800 pixeli, adică vine cu un aspect vertical mărit la 16:10, și este validat PANTONE din fabrică, garantând cea mai bună acoperire a gamei de culori din clasa sa. Prezența certificării VESA DisplayHDR True Black 500 îți indică faptul că filmele și serialele preferate sunt redate la calitate cinematografică, lucru garantat și de acoperirea completă a spațiului de culoare DCI-P3, standardul utilizat în prezent și la Hollywood.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): eleganță inspirată de măiestria Kintsugi

Imaginile care se succed rapid sunt greu de distins de realitate datorită ratei de împrospătare superioare de 90 Hz a ecranului și timpului de răspuns extrem de scăzut, măsurat la 0.2 milisecunde.

Experiența multimedia este întregită de un sistem audio dezvoltat împreună cu experții de la Harman Kardon și de folosirea amplificatorului Smart Amp, un model care permite atingerea unui volum de 3.5 ori mai ridicat, fără a produce distorsiuni, atrăgând, astfel, și certificarea Dolby Atmos.

Productivitate în orice moment, oriunde te afli

Componenta principală care pune în mișcare acest veritabil ultraportabil este cea de-a 12-a generație de procesoare Intel, laptopul fiind configurabil până la puternicul model Intel Core i7, însoțit de placa grafică Iris Xe, la care se adaugă până la 16 GB RAM LPDDR5 care rulează la viteza uluitoare de 4800 MHz, și o unitate de stocare NVMe PCI-Express care citește rapid datele cu o viteză incredibilă de până la 6500 MB/s.

Conectivității i s-a acordat la fel de multă atenție, fiind fundamentală pentru un laptop portabil, astfel încât utilizatorii vor beneficia de cele mai rapide transferuri fără fir prin prisma compatibilității cu standardul WiFi 6E. Perifericele pot transfera date foarte rapid la viteze de până la 40 Gbps prin oricare din conectorii Thunderbolt 4.0 cu mufă USB Type-C. Aceștia permit, de asemenea, încărcarea rapidă a bateriei până la 60% în doar 49 de minute. Acumulatorul are o capacitate de 75 Wh, remarcabil pentru o carcasă atât de compactă, și asigură până la 18 ore de autonomie.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este ultraportabilul perfect, un Zenbook autentic, și te așteaptă să îl achiziționezi din ASUS eShop România.

pubȘi o mențiune importantă înainte de a încheia: poți participa în această perioadă în campania Părerea ta contează. Ce trebuie să faci? Publică o recenzie de utilizare a noului tău laptop ASUS de cel puțin 200 de caractere pe una dintre platformele participante și vei primi în mod gratuit un an de extindere a garanției noului tău produs.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close