GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Atinge obiectivele de alergare și antrenament cu pantofii UA HOVR Phantom 2

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 21:39 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 13:32

UA HOVR Phantom 2 este cea mai recentă evoluție a seriei Phantom, concepută pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele

Fie ești alergător începător sau dorești să adăugi câțiva kilometri la antrenamentul săptămânal, noul UA HOVR ™ Phantom 2 este cel mai versatil pantof de alergare de până acum, conceput pentru a te ajuta să atingi mai ușor obiectivele în această toamnă.

UA HOVR Phantom are aceeasi abordare ca și modelele anterioare UA HOVR Phantom, cu design îmbunătățit și performanță în trei domenii principale: amortizare, fixarea piciorului și planuri de antrenament personalizate prin intermediul aplicației UA MapMyRun. O nouă suprafață superioară elastică, asemănătoare șosetei; talpa mediană moale ce asigură suport; și talpa durabilă și flexibilă fac din UA HOVR Phantom 2 cel mai rapid și mai confortabil model realizat până acum. Și dacă ți-ai propus să alergi cel mai rapid kilometru sau să alergi un kilometru fără oprire, MapMyRun are planuri de antrenament personalizate pentru a te ajuta să ajungi acolo.

MAI MULTĂ AMORTIZARE UA HOVR = MAI MULTĂ ENERGIE

Mai multă amortizare UA HOVR înseamnă mai mult retur de energie și mai multa protecție pentru picioare.  În acest fel, atunci când alergătorii lovesc trotuarul, talpa preia șocul impactului și asigură un plus de confort. Platforma de amortizare HOVR a UA asigură un echilibru perfect între amortizare și capacitate de reacție, astfel încât alergătorii primesc sprijinul de care au nevoie fără a sacrifica viteza.

SE MULEAZĂ CA O ȘOSETĂ – CONFORT 360º

Un guler mai anatomic, partea superioară mai respirabilă și materialul tricotat îmbunătățit, permite pantofului UA HOVR Phantom 2 să se muleze pe picior asemeni unei șosete. Gulerul este mai jos decât la modelele anterioare pentru a se adapta confortabil în jurul osului gleznei, ceea ce permite o încălțare mai facilă. Partea superioară moale, elastică, se mulează pe picior, iar branțul SpeedForm 2.0 oferă amortizare și suport. Materialul superior a fost îmbunatățit cu perforații, făcându-l mai respirabil, astfel încât picioarele tale să poată rămâne răcoroase în orice condiții.

Atinge obiectivele de alergare și antrenament cu pantofii UA HOVR Phantom 2

ALEARGĂ MAI SIMPLU ȘI MAI INTELIGENT

Pentru mulți sportivi alergarea este partea rutinei de antrenament pe care o agreează cel mai puțin. Under Armour a căutat să găsească modalități pentru o alergare mai placută și inteligentă prin intermediul Planurilor de Antrenament pentru oricare din obiectivele tale. Antrenează-te mai inteligent cu planuri de antrenament care se adaptează dinamic la progresul tău. Aceste planuri de antrenament ajută la descompunerea oricărui obiectiv - indiferent dacă este vorba de un obiectiv bazat pe timp pentru o anumită distanță sau o țintă de scădere în greutate - în etape realizabile.

Atinge obiectivele de alergare și antrenament cu pantofii UA HOVR Phantom 2

Pantoful este disponibil în magazinele Under Armour din Bucuresti – Mega Mall, Băneasa Shopping City si AFI Cotroceni, Cluj Napoca – Iulius Mall si onlone pe www.kvantumsport.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close