GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Atletico Madrid și Chelsea știu cum e la București! Arena Națională a fost gazda unor partide memorabile!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 12:19 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 12:19

Englezii nu mai sunt bineveniți în multe țări europene, în această perioadă în care par să fie purtătorii unei noi tulpine a virusului problemă. Astfel, UEFA și cluburile britanice au fost nevoite să caute gazde mai puțin zeloase în această privință și Estul a răspuns mereu da oricărei solicitări venite dinspre miazănoapte. Așa a ajuns Atletico Madrid – Chelsea pe Arena Națională, nu pe Wanda Metropolitano și tot ce avem de făcut e să ne bucurăm de fotbal! 

Până la urmă, din acest motiv ne-am făcut stadion de sute de milioane de euro. Iar Arena Națională pare să-și merite statutul, aceasta găzduind deja multe meciuri importante! Iată-le pe cele cu ecou foarte puternic, dar ce e mai bun abia acum urmează: turneul final continental! Pariază aici pe Atletico Madrid – Chelsea!

Simeone și Koke, campioni în Liga Europa pe Arena Națională

Atletico Madrid are amintiri foarte frumoase de pe Arena Națională. Spaniolii au câștigat Liga Europa la București, pe 9 mai 2012, când au învins-o cu 3-0 pe Athletic Bilbao. Antrenorul Diego Simeone și actualul căpitan Koke au fost prezenți și în urmă cu 9 ani și poate că acesta a fost unul dintre argumentele pentru care au ales să joace turul cu Chelsea tot la București. 

Și Chelsea e obișnuită cu Arena Națională, acolo unde a jucat de două ori în anul 2013, de fiecare dată cu FCSB. În martie a pierdut cu 1-0 în optimile Ligii Europa, din cauza golului marcat de Raul Rusescu din penalty, iar în octombrie a câștigat cu 4-0 în faza grupelor Ligii Campionilor, astfel că englezii știu pe unde să calce în această seară, împotriva lui Atletico Madrid. Toate aceste partide s-au jucat cu peste 40.000 de spectatori în tribune. Din păcate, în această seară porțile vor sta închise.

Află toate noutățile și promoțiile de pe Canalul de Telegram Superbet Oficial!

FCSB – Manchester City, meci de gală cu final trist

Un meci nu e mare doar dacă îl câștigă ai noștri, iar din această analiză nu puteam omite FCSB – Manchester City, meci în care Pep Guardiola și-a adus la București toate starurile sale. A fost turul play-off-ului pentru Liga Campionilor, încheiat cu un sec 5-0 pentru englezi datorită hattrick-ului lui Kun Aguero și al reușitelor lui Silva și Nolito. Au fost atunci peste 50.000 de oameni pe Arena Națională, martori ai unui insucces românesc, dar al unei partide cum poate rar vom mai vedea la București. 

Dinamo s-a bătut de la egal la egal cu Messi și Barcelona

Trupa din Ștefan cel Mare este și ea pe harta celor mai mari meciuri ale Arenei Naționale din București, iar asta datorită amicalului cu FC Barcelona, din august 2011. A fost un 2-0 pentru catalani, dar scorul are mai puțină importanță. Faptul că Messi, Pique, Xavi și compania au venit în capitala României pentru a juca împotriva lui Pulhac, Dragoș Grigore, Țucudean sau Curtean a fost o realizare în sine, care nu ar fi avut loc fără existența Arenei Naționale. 

Naționala a adus nume grele pe Arenă

Cele mai tari meciuri pe Arena Națională le-a făcut însă naționala României, așa cum era și normal. Tricolorii au călcat primii gazonul, la meciul de deschidere cu Franța, pe 6 septembrie 2011, încheiat 0-0. Recordul de asistență al stadionului nostru s-a înregistrat la România – Olanda, joc din preliminariile pentru Mondialul din 2014. Adversar ne-a fost Olanda lui Van der Vaart și Van Persie, care ne-a administrat un 4-1 fără drept de apel, în fața a 53.329 de spectatori pătimași. 

Nu trebuie să uităm de un alt 0-0 de poveste obținut de România pe Arena Națională, într-un amical în fața Argentinei. A fost partida care l-a adus pe Messi la București pentru a doua oară în carieră, de această dată alături de alte staruri argentiniene precum Higuain, Mascherano, Di Maria sau Aguero. 

Atletico Madrid – Chelsea va fi doar încă o bornă importantă a Arenei Naționale din București, pe care o mai așteaptă multe altele. Este posibil chiar din fazele eliminatorii ale acestui sezon de cupe europene, beneficiind de același context ca și acum, dar ne gândim și la cele 4 partide de la europeanul din această vară, culminate cu optimea dintre câștigătoarea grupei F și locul 3 din grupa A, B sau C.

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Superbet, noul partener al clubului Viitorul! Gică Popescu: „Suntem onorați”

Cine va fi Supraviețuitorul? Au apărut SuperCotele!

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează