GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Barcelona - Atletico Madrid: Se schimbă liderul în La Liga? Cotă mărită la 12 pentru victoria Barcelonei

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 02:23 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 02:23

Barcelona - Atletico Madrid se joacă azi, de la 17:15, într-o partidă vitală pentru lupta la titlu din Spania. Atletico e pe primul loc, cu 76 de puncte, în timp ce Real Madrid și Barcelona ocupă locurile doi și trei, cu 74 de puncte.

De multă vreme n-a mai fost o luptă atât de încinsă pentru titlu în La Liga și tot de multă vreme nu s-a mai întâmplat ca toate cele trei echipe implicate în luptă, ba chiar patru dacă am adăuga-o aici și pe Sevilla, să se împiedice de atâtea ori în ultimele etape. Atletico Madrid este singura echipă care depinde doar de ea pentru a ieși campioană. Dacă își va câștiga toate meciurile, trupa lui Simeone va fi din nou regină peste fotbalul spaniol.

Atletico Madrid și Barcelona au un traseu identic în ultimele patru runde din La Liga. După două victorii la rând, ambele grupări au pierdut, apoi, în cea mai recentă etapă, ambele au câștigat. Atleti vine după succesul cu Elche, scor 1-0, când gazdele au ratat un penalty în ultimul minut, în timp ce Barca abordează derby-ul după victoria complicată cu Valencia, scor 3-2. În tur, Atletico Madrid a câștigat cu 1-0 și a prelungit seria bună în fața catalanilor. Barcelona a câștigat ultima dată în fața madrilenilor în 2019, an în care Messi și compania câștigau ambele dueluri cu Atletico. Pariorii pot profita dacă Barcelona obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 12 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Renan Lodi e în continuare accidentat și nu va juca pentru Atletico Madrid;
  • Braithwaite, Coutinho și Ansu Fati sunt absenții lui Koeman de la Barcelona;
  • 2-2 s-a terminat ultimul duel direct de pe Camp Nou.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul Barcelonei a fost mărită la 12, în loc de 1,80. Suma maximă care poate fi pariată este de 25 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close