GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Barcelona – Real Madrid: Oferta specială pentru derby-ul care poate decide campioana

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2023 13:56 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 13:56

Un nou episod din „El Clasico” ţine capul de afiş al acestui weekend fotbalistic. După ce s-au întâlnit deja de două ori în acest an, în Supercupa Spaniei şi în manşa tur din semifinalele Cupei Spaniei, cele mai galonate echipe din LaLiga îşi dau întâlnire şi în campionatul. Este SuperMeciul care poate cristaliza lupta pentru titlu în Spania. Câştigă Barcelona şi face un pas imens spre titlul de campioană sau redeschide Real lupta pentru supremaţie? 

Bucură-te de El Clasico: Îţi deschizi cont la Superbet, alegi un SuperPariu pentru Barcelona – Real şi primeşti un FreeBet de 50 de lei!

Barcelona, fără înfrângere pe Camp Nou

Diferenţa dintre Barcelona şi Real Madrid în clasamentul din LaLiga este de nouă puncte. Chiar dacă a mai făcut paşi greşiţi, echipa condusă de Xavi a reuşit să îşi păstreze un palmares aproape imaculat când vine vorba de meciurile de pe teren propriu. La momentul disputării partidei, duminică, de la ora 22:00, Barcelona nu are nicio înfrângere pe teren propriu în actualul sezon din Spania. Mai mult decât atât, din cele 12 meciuri disputate pe teren propriu, gruparea blaugrana s-a impus în 10 dintre ele. 

Grande Clasico. Află-i SuperPoveștile și vezi cota de 14.00 oferită de Gică Craioveanu pentru Barcelona – Real!

Parcursul extraordinar al echipei pe teren propriu se datorează şi unei apărări cum fanii Barcelonei nu au mai văzut de mult timp. Barcelona are în acest moment 19 meciuri fără gol primit şi se poate lăuda cu cea mai bună defensivă din campionat: doar opt goluri primite în 25 de etape, un record pentru acest punct al sezonului în LaLiga. 

Catalanii pornesc din postura de favoriţi în El Clasico: 2.15 este cota pentru victoria Barcelonei în derby-ul cu Real Madrid! 

  • Vrei să mizezi pe scor corect? Barcelona a câştigat nouă meciuri în LaLiga cu scorul de 1-0, mai mult decât în orice alt sezon.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Barcelona – Real Madrid şi alege ce te inspiră!

Ancelotti mizează pe atac 

Poate că Barcelona lui Xavi a construit o fortăreaţă pe Camp Nou în acest sezon, dar dacă este o echipă care să poată să aducă prima înfrângere pentru Barcelona în acest sezon pe teren propriu, acea echipă este Real Madrid.

„Los Blancos” vin după ce au bătut-o pe Liverpool în tur şi retur, în Liga Campionilor, iar istoria recentă a întâlnirilor de pe Camp Nou le arată că se poate! Real Madrid a câştigat ultimele două meciuri directe pe Camp Nou. În octombrie 2020, Real s-a impus cu 3-1, iar un an mai târziu tabela la final a arătat 2-1 tot pentru Real. 

3.40 este cota pentru victoria lui Real Madrid în derby-ul cu Barcelona, iar 1.67 este cota pentru GG, un meci în care ambele echipe să marcheze. 

Cine marchează în Barcelona – Real Madrid? 

Derby-ul de duminică este şi un duel între jucători. Între marcatori, mai exact. În acest moment, Robert Lewandowski este cel care conduce clasamentul golgheterilor din LaLiga, cu 15 goluri marcate în actuala stagiune.

Atacantul polonez vine însă după o accidentare. A jucat toate cele 90 de minute în etapa trecută, împotriva lui Bilbao, dar nu a reuşit să îşi treacă numele pe tabelă. Ultima reuşită în campionat a fostului om de gol de la Bayern a venit în urmă cu o lună, într-un meci cu Cadiz. 2.05 este cota că Lewandowski va înscrie în Barcelona – Real Madrid! 

Karim Benzema a profitat de perioada de inactivitate a lui Lewandowski şi a reuşit să se mai apropie de rivalul său polonez. Fostul internaţional francez a ajuns la cota 11 în campionat, iar în ultimele patru meciuri cu Barcelona a contribuit la trei goluri: a marcat de două ori şi a oferit un assist. 2.45 este cota că Benzema înscrie în Barcelona – Real Madrid! 

Cine câştigă titlul în Spania? Intră la „Speciale” şi alege-ţi favorita!

Aventură responsabilă! Află ce primești din prima când îți activezi cardul de beneficii SuperClub

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Harta SuperJackpoturilor de Inimă Neagră din România! Superbet le-a dat pe toate în 2022

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează