GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Belarus a devenit superligă pentru pariori! Vezi ce e de jucat în weekend!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 14:57

Etapa a 3-a din Belarus acoperă weekend-ul pentru pariorii români cărora le propune 8 meciuri la care Superbet.ro le oferă cele mai bune cote, streaming, pariuri speciale pe fiecare joc dar și pe ziua de competiție precum și SuperPariuriNOI (combo cu mai multe tipuri de pariuri diferite din același meci). Bucură-te și tu de oferta care transformă campionatul din Belarus într-o SuperLigă! Deschide cont la Superbet.ro și obține Bonusul de Bun Venit de până la 500 Lei!

BATE A ÎNCASAT DOUĂ BĂTĂI!

Superforța din Belarus are un început catastrofal de sezon, cu două meciuri pierdute, e drept, ambele jucate în deplasare. Patru echipe au maxim de puncte, FC Minsk, Energetik BGU, Zhodino și Isloch Minsk. Dintre ele, Zhodino și Isloch sunt singurele formații fără gol primit în actuala ediție de campionat, Energetik e singura care a câștigat și la pauză și la final meciurile din primele două etape (pariurile 1/1, respectiv 2/2 au fost „verzi” în meciurile ei), iar FC Minsk e singura echipă din campionat care a reușit să întoarcă un meci după ce a fost condusă la pauză (1/2 a adus bani în meciul Belshina-FC Minsk). Ai toată Superoferta pe Belarus aici:

CAMPIONAT AL GAZDELOR ȘI AL GOLURILOR PUȚINE

2.13 media de goluri pe meci după primele două etape într-un campionat în care o singură dată în ultimul deceniu media de goluri pe meci a fost una de peste 2.5, chiar în ediția din 2019. Acum, 69% dintre meciuri s-au încheiat cu scoruri corecte de sub 2.5 goluri (pariul 0-2 la Superbet a fost cel mai frecvent prins). Mai mult, 9 dintre cele 16 echipe din campionat au fost implicate doar în meciuri în care pariul 0-2 a adus bani. Singurele formații doar cu meciuri de cel puțin 3 goluri marcate (pariul 3+) sunt BATE Borisov, Slavia Mozyr și FC Minsk.  Un alt pariu reprezentativ pentru acest campionat se dovedește a fi NGG („verde” în 10 dintre cele 16 meciuri jucate până acum) – pariu care presupune că în meci fie nu se înscrie, fie una dintre echipe nu marchează. Vezi toate meciurile în direct la Superbet pe site și aplicația de pariuri campioană în România: e instalată și folosită de un milion de pariori!  

4 ORE DE FOTBAL ÎN DIRECT VINERI ÎNTRE 17:00-21:00!

17:00 Belshina B. – Gorodeya, SuperOfertă, Streaming și Cash Out la Superbet.ro

Superweekend-ul începe cu un meci între codașele clasamentului. Oaspeții sunt singura echipă care n-a marcat deloc până acum. Partida e primul duel direct oficial din 2016 încoace. Pe 20 februarie anul acesta, Belshina a câștigat cu 2-1 un amical cu Gorodeya. Acum, vorbim de un meci oficial în care ambele echipe își propun să câștige primele puncte din acest sezon. X-ul (meci egal) e un pariu de luat (2.85 cotă la Superbet.ro) dar merită încercat și în varianta SuperPariu (cotă 8.50 pentru Specialul: Egal la finalul meciului, fără egal în niciuna dintre reprize). 

19:00 Din. Minsk – Tor. Zhodino, SuperOfertă, Streaming și Cash Out la Superbet.ro

Oaspeții au o serie de 3 meciuri fără înfrângere în duelurile cu gazdele. Mai mult, echipa vizitatoare vine cu maxim de puncte la Minsk pe terenul lui Dinamo, formație aflată încă la cota zero puncte în clasament. În meciurile directe, ambele echipe sunt obișnuite să evite egalul (doar două remize în ultimele 13 partide H2H). Probabil n-o vor da la pace nici azi. Dacă simți că Zhodino va lega al treilea meci consecutiv în care o bate pe Dinamo Minsk, merită să iei pe unul dintre biletele tale de la Superbet.ro și pariul SuperCombo Tor. Zhodino câștigă meciul, GG, Tor. Zhodino marchează cel puțin două goluri – la cota 9.50!

6 ORE DE FOTBAL ÎN DIRECT SÂMBĂTĂ ÎNTRE 15:30-21:30

15:30 Shakhter S. – Neman G., SuperOfertă, Streaming și Cash Out la Superbet.ro

Ziua de sâmbătă începe cu un meci pe terenul minerilor din Belarus. Shakhter a câștigat ultimele 4 meciuri directe oficiale. Dar Neman s-a impus în cel mai recent duel, un amical jucat în octombrie 2019. NGG e pariul profitabil în ultimele 5 meciuri dintre cele două echipe, fiind un pariu care poate descrie aceste dueluri (a fost „verde” și în 13 dintre ultimele 15 jocuri). Cota pe NGG e 1.42. Dar poți să îl iei și sub forma pariului VSG (gazdele câștigă și oaspeții nu marchează) la cota 1.96. Shakhter e una dintre echipele care trag la titlu (alături de BATE Borisov și Dinamo Brest – campioana en titre).

17:30 BATE Borisov – Ruh Brest, SuperOfertă, Streaming și Cash Out la Superbet.ro

Primul meci acasă pentru BATE. Fanii așteaptă o victorie clară în fața unei echipe care joacă pentru prima oară în istoria ei un meci oficial pe arena construită din banii obținuți în grupele Ligii Campionilor de către BATE Borisov (calificată de 9 ori în grupele cupelor europene în ultimele 12 sezoane). La Superbet.ro îți dublezi banii dacă mergi pe 1&3+ (victorie BATE și cel puțin 3 goluri marcate în meci). Ce spui?

19:30 Dinamo Brest – Slavia Mozyr, SuperOfertă, Streaming și Cash Out la Superbet.ro

Campioana încheie etapa de sâmbătă în fața unei echipe care n-a mai reușit s-o învingă din 2015! După un start ratat de sezon, cu o remiză acasă (1-1 cu Smolevichi), Brest a câștigat în deplasare la Slutsk (1-0), echipa care o învinsese în prima etapă pe Slavia Mozyr (3-1). Chiar dacă meciul are o favorită certă, pe campioana în exercițiu, Dinamo Brest, Slavia vine cu tupeu după victoria din etapa trecută în fața lui BATE Borisov (2-1)! Patru dintre ultimele cinci meciuri directe au fost jocuri în care ambele au marcat și s-au înscris cel puțin 3 goluri. Acum, cota pentru GG3+ e 2.65 la Superbet.ro! 

6 ORE DE FOTBAL ÎN DIRECT DUMINICĂ ÎNTRE 14:00-20:00

14:00 Energetik BGU – FC Minsk SuperOfertă, Streaming și Cash Out la Superbet.ro

Derby-ul etapei deschide ziua de duminică. Energetik e pe val după victorii cu BATE (3-1) și Ruh (1-0), FC Minsk are și ea maxim de puncte după succesele cu Belshina (3-1) și Dinamo Minsk (3-2). Aproape uluitor pentru acest campionat, ultimele două dueluri directe au fost meciuri în care daca ai fi avut nebunia să pariezi pe 6+... l-ai fi prins! Cota 10.80 acum la Superbet pentru acest pariu ce pare imposibil într-un așa campionat. Dar această ediție e una a bombelor!  

16:00 Vitebsk – Smolevichi STI, SuperOfertă, Streaming și Cash Out la Superbet.ro

Particularitatea meciurilor directe dintre aceste echipe este că de cele mi multe ori se impun oaspeții! 5 dintre cele 8 partide H2H au fost câștigate de echipa vizitatoare! Va fi și acum la fel, sau de această dată Vitebsk va reuși a doua ei victorie acasă împotriva lui Smolevichi? 4 victorii Vitebsk, două egaluri, două înfrângeri în palmaresul direct. Sezonul trecut, Vitebsk a câștigat cu 4-0 pe teren propriu.  

18:00 Isloch – Slutsk, SuperOfertă, Streaming și Cash Out la Superbet.ro

Meciul care încheie etapa e unul pe gustul celor care iubesc fotbalul deschis. Din 2016 încoace, X-ul n-a mai fost prins. Va fi acum? Un așa pariu ți-ar tripla banii. Totuși, dacă vrei ceva mai sigur, pariul 0-2 (niciun gol sau maxim 2 goluri în meci) e  ce cauți, pariu care a adus bani în 4 dintre ultimele 5 meciuri directe. Acum la cota 1.50. 

Pariază informat și responsbail la Superbet.ro, doar dacă ai peste 18 ani împliniți.

Autor: Alex Molico, Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează