GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Berea Albacher Premium 0,66l premiată cu aur de Monde Selection

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 13:04

Produsul Albacher Premium 0,66l a primit distincția Gold Award în cadrul renumitei competiții internaționale World Selection 2019, organizată de Monde Selection Belgia. Berea Albacher este produsă de compania Romaqua Group la fabrica din Sebeș, fabrică ce înglobează cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial.

Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o singură fabrică, cele mai noi procese de producţie şi tehnologia cea mai avansată.O bere blondă autentică, născută prin îmbinarea tradiției autentice germane cu tehnologia modernă de producție și filtrare, Albacher este o bere nepasteurizată, filtrată la rece, produsă exclusiv din ingrediente naturale.Savoarea naturală autentică a berii Albacher este reținută integral în procesul de producție datorită metodelor ultramoderne de filtrare cu membrane și microfiltrare, care înlocuiesc procesul clasic de pasteurizare.

Acestea păstrează neschimbate gustul şi aroma berii Albacher şi garantează simultan menținerea prospețimii acesteia pe durate îndelungate. Toate aceste atribute specifice au condus natural către obținerea celei de-a doua medalii de aur la competiția internațională World Selection 2019.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
464706110590664
Costinesti Litoral Costinesti  •  15 Iulie 2019, 14:47

nu prea beau albacher numai daca o primesc de pomana si nu am alta bere prin casa , dar ma-ti facut curios o sa cumpar 3 sticle astazi poate reusesc si eu sa imi dau seama daca merita .

1319238838149008
Serban Radu  •  15 Iulie 2019, 05:54

Bere cu malai

alexbarosanu
alexbarosanu  •  10 Iulie 2019, 22:22

cred ca numai ei au participat! cumpar maine sa vad de ce e in stare!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează