GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Betano dă startul iernii cu MII de premii în Luna Cadourilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 19:18 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 19:18

Perioada Sărbătorilor de Iarnă aduce două mari promoții pe Betano! Am dat start Calendarului de Crăciun, iar până pe 26 decembrie poți beneficia de ofertele zilnice fără condiții de rulaj. Mai mult decât atât, Betano celebrează “Luna Cadourilor” cu mii de premii la extragerile săptămânale, acolo unde poți câștiga device-uri de ultimă generație, vouchere de cumpărături sau premii în Bani Bonus! 

Înscrie-te în Calendarul de Crăciun, distrează-te zilnic la Sport, Cazinou, Cazinou Live și Virtuale pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume! Ocupă-ți locul în urna virtuală de la extragerile săptămânale prezentate de Ciprian Marica, LIVE pe canalul de Youtube Betano România! Tragerile la sorți vor avea loc în fiecare zi de marți a lunii decembrie, mai exact 7, 14, 21 și 24 decembrie, de la ora 18:00.

4 săptămâni pline de surprize în Luna Cadourilor

A început “Luna Cadourilor”, iar Betano pune la bătaie 1.000 de premii în device-uri de ultimă generație, vouchere de cumpărături și Bani Bonus! 

Cum poți participa? E simplu! Pentru fiecare 10 lei mizați pe platforma Betano, vei primi un tichet de participare la tombolă, până la 50 de tichete zilnic! Și pentru că Jocul Începe Acum și nu se termină niciodată, dacă participi și în oferta zilnică din Calendarul de Crăciun, noi îți vom dubla numărul tichetelor! Trebuie doar să accesezi pagina de concurs, să optezi pentru a te înscrie, iar apoi să joci pe Betano până la ajungi la 100 de tichete pe zi.

Toate 6 sunt câștigătoare la Roata Norocoasă! 

Dacă vrei și mai multe șanse de câștig, Roata Norocoasă îți sare și ea în ajutor! Învârte Roata zilnic între 1 decembrie și 26 decembrie, iar una dintre cele 6 opțiuni câștigătoare îți poate aduce încă un tichet pentru tombola săptămânală.

Oferte zilnice în Calendarul de Crăciun

Calendarul de Crăciun de pe Betano continuă tradiția și ajunge la cea de-a șasea ediție. Vino zilnic pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume și profită de Bonsurile fără condiții de rulaj și de ofertele zilnice de la Sport, Cazinou și Virtuale! 

Dacă ești fanul sloturilor iubite de toată lumea, atunci Calendarul de Crăciun este locul perfect pentru tine, deoarece vei putea câștiga Rotiri Gratuite la cele mai populare jocuri ca la aparate din România! Book of Dead, Shining Crown, Sizzling Hot Deluxe sau Lucky Lady’s Charm Deluxe sunt doar câteva din jocurile eligibile ale campaniei care fac ca distracția să nu cunoască limite pe Betano.

Joci la Pariuri Sportive, dar îți plac și Sporturile Virtuale? Atunci, pregătește-te pentru 4 săptămâni intense pe Betano! Meciurile din Cupele Europene, spectacolul celor mai puternice campionate de pe continent sau bătăliile aprige din Campionatul României te vor ține conectat pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume cu o ofertă completă de pariere, BetCombo (LIVE și pre-meci), Streaming LIVE, Cote cu Marjă 0% și retrageri în maximum 3 ore!  

În plus, dacă ești dornic de și mai multă aventură, pe Betano găsești peste 1.000 de sloturi video de la cei mai importanți furnizori, inclusiv sloturile NoLimit City care sunt în exclusivitate în platforma Betano! De asemenea, pentru că fascinanta lume a Cazinoului de pe Betano este în continuă expansiune, de acum te poți distra responsabil și la sloturi ce aparțin de furnizori cunoscuți precum Synot, Skywind sau Wazdan!

Deschide ușa distracției și vino în fascinanta lume de pe Betano pentru a profita la maximum de o experiență completă în Luna Cadourilor la Sport, Cazinou sau Virtuale!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează