GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bonus Winbet pentru cititorii GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2023 15:39 / Actualizat joi, 25 mai 2023 15:41

Citești gsp.ro? Ești de 50 de ori mai câștigat! Cititorii Gazetei Sporturilor se pot bucura de o ofertă unică pe piața pariurilor sportive din România! Winbet oferă un pariu de 50 lei pe zona de Sport + 50 de rotiri gratuite pentru cititorii gsp.ro care își vor deschide un cont nou. 

 

Dacă tu crezi că veștile bune s-au oprit aici, atunci te înșeli! Citești zilnic gsp.ro, iar acum primești, pe lângă informație premium, și ofertă premium! Atât bonusul de 50 lei pentru pariu din secțiunea Sport, cât și cele 50 de rotiri gratuite vor fi disponibile FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ și, mai mult, FĂRĂ CONDIȚII DE DEPUNERE! 

Așadar, tot ce trebuie să faci este să ACCESEZI ACEST LINK, să-ți faci cont la Winbet, să încarci documentele necesare pentru a-ți verifica și valida contul, iar apoi ești gata să te bucuri de 50 lei, bani excelenți pentru a-ți creiona biletul potrivit pentru tine și de cele 50 de rotiri gratuite unde ai șanse mari  ca norocul să fie în mâna ta.

Trebuie să reții că pariul gratuit în valoare de 50 de lei se poate folosi  pe evenimente live, pe bilete de tip single / solo, iar alegerea ta trebuie să conțină cota minimă de 1,60. Din momentul activării contului, pariul gratuit are o valabilitate de 3 zile. 

Cele 50 de rotiri gratuite vor putea fi folosite la jocul ”10 CROWN HOT” de la EGT Digital și sunt valabile timp de 2 zile din momentul în care documentele au fost încărcate și contul a fost verificat cu succes. 

Promoția se adresează exclusiv clienților care-și fac un cont nou prin intermediul site-ului GSP.RO pe platforma WINBET.RO până la data de 31.05.2023. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează