GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cadou echivalent a 1500 lei pariați, dacă deschizi cont online la Superbet din link-ul publicat în articol!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 12:57 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 12:58

GO SUPER cu experiența Super Gol! Înregistrează-te la Superbet.ro și bucură-te de acest joc nou-promoție, unic în România! Super Gol continuă linia supersucceselor Super Spin (roata norocului cu bonusuri și jackpoturi) și Super Prono (quiz cu premii consistente pentru cei mai inspirați la pronosticuri).

Toată aventura începe cu un Super cadou pentru tine! Dacă deschizi cont online la Superbet.ro îți verifici identitatea și depui cel puțin 20 lei, primești 15 penalty-uri, echivalentul a 1500 lei pariați! Pentru a profita de această ofertă trebuie să deschizi contul online de pe acest link!

Pariază apoi în fiecare zi și poți juca SuperGol în continuare! Zilnic poți câștiga până la 5 Pariuri Gratuite de câte 10 lei, pentru fiecare gol marcat în poarta lui Stelea!

Uite ce ai de făcut! Pentru fiecare 100 lei bani reali jucați de tine la pariuri sportive și pariuri live, pe site și în aplicație pe parcursul unei zile calendaristice, primești a doua zi, un penalty pe care îl execuți online, în poarta lui Stelea! Dacă înscrii, Pariul Gratuit de 10 lei îți este încărcat în cont! Toate detaliile promoției, precum și butonul pe care trebuie să-l accesezi pentru a te înregistra și a beneficia de ea sunt aici!

#GOSUPER #SuperGol #SuperMondial

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează