GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Casa Pariurilor îți oferă cea mai bogată ofertă de pariuri speciale pe Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 15:09

Liga 1 e cu piciorul pe linia de start. Echipele și-au făcut strategiile, s-au întărit și sunt pregătite să lupte pentru noi performanțe. Casa Pariurilor ți-a pregătit o ofertă specială pentru Liga 1.

Ai cele mai tari pariuri și cote prin care să joci ca un profesionist pe meciurile și echipele din campionatul intern.

Cu siguranță ne așteaptă un sezon atractiv. CFR Cluj e provocată să-și păstreze titlul, dar misiunea e grea. FCSB, Craiova și Viitorul se înscriu în lupta pentru primele locuri. Cu Neagoe antrenor, Dinamo promite să nu mai rateze play-off-ul și să se ridice din nou la statulul de rivală pentru echipele puternice. Și la retrogradare se vor da lupte grele.

Cine câștigă titlul?

Evident, înainte de startul noului sezon, aceasta e prima întrebare. Chiar dacă a terminat pe locul 2 ultimele 4 ediții de Liga 1, FCSB e cotată favorită la titlu. Roș-albaștrii s-au întărit și în această vară și nu concep să rateze din nou trofeul. Însă cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj va fi și în acest an greu de depășit. Craiova și Viitorul sunt pregătite să facă surpriza.

Pariază online pe câștigătoarea titlului

La Casa Pariurilor poți juca și pe clasamentul sezonului regulat, pe cine intră în play-off de pe primul loc sau poți opta pentru un pariu pe locurile 1-2 sau pe locurile 1-3.

Dar cum vezi o luptă fără FCSB și CFR Cluj? Nu trebuie doar să-ți imaginezi. Casa Pariurilor îți oferă și acest tip de pariu: cine câștigă Liga 1, neluând în calcul principalele favorite, CFR Cluj și FCSB

De asemenea, poți juca pe înfruntarea pentru primele 6 locuri din Liga 1. Alege o echipă care crezi că se va califica în play-off și pariază AICI!

Cine va retrograda?

La polul opus, în lupta pentru evitarea retrogradării, nou-promovatele sunt principalele vizate. Clinceni și Chindia sunt cotate cu cele mai mari șanse să încheie sezonul pe ultimele două locuri din clasament. Însă lupta va fi una foarte interesantă și cu singuranță ne putem aștepta și la surprize.

Pariază online pe "retrogradate"

Cine va juca în play-out

Întotdeauna e loc de surprize în Liga 1, dar în același timp sunt echipe care nu par să aibă “față” de play-off. Dacă le-ai identificat, pariurile pe cine va juca în play-out sunt potrivite pentru tine.

Pariază online pe cine va juca în play-out

Pariază pe golgheteri

Una dintre cele mai atractive bătălii este cea a atacanților. Titlul de golgheter este unul foarte râvnit. Atacanții sunt admirați de public, sunt întotdeauna fotbaliștii cei mai scumpi și tot ei aduc lumea la stadion. 3 dintre cei care au fost în top sezonul trecut sunt cotați și acum cel mai bine la acest capitol. Țucudean (CFR Cluj), Gnohere (FCSB) și Montini (Dinamo) sunt principalele vârfuri care își depun candidatura pentru titlul de golgheter.

Pariază online pe golgheterul Ligii 1

Dueluri între rivale

Va fi mai tare FCSB decât CFR Cluj? Sau Dinamo decât Craiova? La Casa Pariurilor ai toate combinațiile de duel. Analizează situația echipelor și șansele în fața rivalilor și pariază pe dueluri.

Pariază online pe dueluri

Antrenori demiși

Unele dintre cele mai fierbinți subiecte îi implică pe antrenori. Cluburile din Liga 1 ne-au obișnuit să schimbe des șeful de pe bancă, astfel că întrebarea “cine va fi primul antrenor demis în noul sezon” e în prim-plan.  Fără experiență în prima ligă, Bogdan Andone a fost o alegere surprinzătoare. Dar în același timp, antrenorul de la FCSB e primul vizat pentru a fi demis, la egalitate cu Papură, tehnicianul Craiovei. La polul opus se află Dan Petrescu și Hagi.

Pariază online pe antrenori

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează