GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cătălin Moroșanu te provoacă să-ți petreci timpul frumos, iar Superbet te răsplătește! Intră în campania #SuperStamAcasa, pe Facebook și pe Tik Tok!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 16:38

Postează pe cele două platforme sociale câte filmulețe vrei! Ca să intri în cursa pentru voucherul Emag în valoare de 500 de lei, dar și pentru bonusul de 500 de lei oferit în contul online de Superbet, trebuie doar să ne arăți metoda ta de a ucide plictiseala, în aceasă perioadă de izolare.

#SuperStamAcasa nu mai este o simplă campanie Superbet, ci a devenit rapid sport național. Totul a plecat de la ideea de a rămâne conectați unii cu ceilalți, într-o perioadă în care distanțarea socială este obligatorie. Astfel, prin intermediul ambasadorilor Superbet, am demarat pe Facebook și pe Tik Tok un concurs cu premii consistente, astfel încât statul acasă să nu fie doar semn de responsabilitate socială, ci și o oportunitate de ne evidenția originalitatea. Cătălin Moroșanu va fi, de această dată, arbitru și judecător!

Dansul, sportul, pictura sau pur și simplu munca de acasă, toate pot fi subiecte excelente pentru un video câștigător în campania #SuperStamAcasa. Tu ce faci azi?

Postează azi și mâine, iar Cătălin Moroșanu va alege câștigătorul sâmbătă seara

Procedura de participare la concurs e simplă și la îndemâna oricui. Trebuie doar să ai 18 ani împliniți, cont de Facebook și să dai like paginii Superbet. Acolo vei găsi la fiecare două zile o postare din campanie, fiecare provocare fiind lansată de alt ambsador Superbet. După ce primul a centrat Ilie Dumitrescu, acum Cătălin Moroșanu ți-a aruncat mănușa. Postează la comentariile provocării lansate de el azi, la ora 10:00, un video cu o activitate cât mai tare pe care o faci acasă! Ai timp până sâmbătă, 4 aprilie, la ora 17:00, când filmulețele trec spre analiză la Cătălin Moroșanu. 

Avem 7 premii pregătite pentru tine pe Facebook și încă unul pe Tik Tok, pe care îl vom oferi pe 15 aprilie. În plus, poți deveni vedetă într-unul din următoarele spoturi de promovare ale campaniei.

Acesta va dezvălui sâmbătă  la ora 19:00 care video i-a plăcut cel mai tare, iar cel care l-a postat e bun de răsplată. Voucherul Emag în valoare de 500 de lei se livrează prin email, iar dacă are și cont online deschis la Superbet, mai primește acolo încă 500 de lei, bonus pe care să-l joace pe site sau pe aplicația de mobil după condiții ușoare și să-l transforme în bani reali. 

Fii perseverent și postează și pe Tik Tok! La finalul campaniei te premiem și acolo cu un Superpremiu de Colectie!

Același mecanism se desfășoară și pe platforma Tik Tok, cu mențiunea că acolo oferim un singur premiu, la finalul campaniei #SuperStamAcasa, pe 15 aprilie. Eligibile vor fi toate filmulețele postate de-a lungul concursului, iar recompensa superspecială. Pe lângă voucher-ul Emag în valoare de 500 de lei și 500 de lei bonus în contul online Superbet, câștigătorul va avea ocazia unei întâlniri exclusive cu Ilie Dumitrescu noul ambasador de brand Superbet, după ce va trece starea de urgență!

Dacă încă n-ai cont online Superbet, îl poți crea oricând unul, accesând llinkul https://www.superbet.ro/inregistrare. Participă, astfel, și pe Tik Tok! Dă follow @Superbet.ro pe www.tiktok.com/@superbet.ro, pune video-ul cu hashtag #SuperStamAcasa și tag @Superbet.ro.

Stai cu ochii pe Facebookul Superbet! Alți ambasadori vor lansa provocări

#SuperStamAcasa este un concurs deschis tuturor persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, indiferent dacă au sau nu cont online la Superbet. Acest lucru nu e o condiție de participare, ci doar un avantaj în plus. Dacă lui Cătălin Moroșanu îi place filmulețul trimis de tine și te declară câștigătorul unui voucher Emag în valoare de 500 de lei, iar tu ai și cont online la Superbet, mai primești alți 500 de lei în acel cont, pe care să-i joci cum vrei tu, cu condiții simple de transformare în bani (rulaj de 3 ori pe o cotă minimă de 1,20 per eveniment și una totală de 2,50, în cazul biletelor cu selecție multiplă). 

Fă-ți cont online la Superbet ca să încasezi și bonusul de 500 de lei, pe lângă voucherul Emag cu aceeași valoare. Dacă câștigi, câștigă până la capăt!

Rămâi o persoană sociabilă și în intimitatea casei tale. Arată-ne ce faci ca să-ți menții mintea și corpul în formă, iar Cătălin Moroșanu va decide dacă tu ești cel care merită din plin premiul oferit de Superbet!

#SuperStamAcasa #PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

De Gigi Stancu, Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează