GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce poți face cu un smartphone?

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 14:15

Smartphone-urile sunt cele mai îndrăgite gadgeturi ale momentului, iar acest lucru este cât se poate de firesc în condițiile în care avem posibilitatea de a le folosi în atât de multe scopuri, însă veți descoperi detalii în cele ce urmează.

Conectivitate

Smartphone-urile sunt atât de importante pentru că ne oferă posibilitatea de a ne conecta la internet, de a socializa cu prietenii virtuali aflați peste mari și țări. Există tot felul de aplicații (Facebook, Instagram, Whatsapp, Skype, Messenger, etc.), care ne dau voie să ne conectăm și să socializăm cu cei dragi.

Eficientă

Nu putem să nu recunoaștem eficiența telefoanelor pe care le folosim pentru a vorbi cu cei dragi, pentru a ne conecta la rețelele de socializare și la internet, și pe care le folosim pentru a citi mailurile sau pentru a trimite mailuri. Ne putem folosi și de aplicații cum ar fi Google Maps pentru a ajunge la destinație, iar exemplele pot continua.

Divertisment

Un alt aspect important al smartphone-urilor este că acestea vă oferă acces la cele mai recente divertisment. În loc să vă plimbați laptopul cu voi în călătorii cu trenul lung, vă puteți amuza acum cu smartphone-ul.

Puteți obține cu ușurință cele mai recente piese muzicale, filme și emisiuni TV pe smartphone. Doar faceți clic pe un buton sau două și puteți descărca direct, ceea ce doriți. Aceasta înseamnă că puteți asculta și urmări în timp ce vă aflați în mișcare.

Asta nu înseamnă nici măcar numărul de jocuri care vă sunt accesibile. Jocurile mobile online au devenit o piață imensă în ultimii ani. Folosind smartphone-ul dvs., puteți accesa magazinul de aplicații și puteți pune mâna pe aproape orice joc la care vă puteți gândi.

Veți vedea că divertismentul disponibil pentru dvs. pe smartphone poate fi mai extins decât ați fi obișnuit. De asemenea, va fi mult mai ieftin decât ați putea plăti prin alte mijloace. În acest sens, smartphone-urile au revoluționat divertismentul. Au transformat complet lumea jocurilor și filmelor portabile.

Fac orice

Nu există aproape nicio limită la ceea ce poți face cu un smartphone în aceste zile. Puteți utiliza telefonul ca un tracker GPS. Puteți face o hartă a călătoriei, gășiți cele mai recente surse de știri și chiar puteți citi cărți.

Unele telefoane vă vor permite chiar să accesați computerul de acasă de pe telefon în timp ce sunteți în mișcare. Această este o posibilitate fantastică, deoarece vă permite să accesați documente pe computerul dvs. pe care s-ar putea să aveți nevoie să le trimiteți printr-un e-mail.

Puteți chiar să setați activări vocale pentru lucruri, precum și să utilizați telefonul ca monitor de fitness. Urmăriți-vă sănătatea și ritmul cardiac. Verificați-vă greutatea și aportul caloric.

Există o mulțime de posibilități care vin cu deținerea unui smartphone, așa că trebuie să vă asigurați că alegeți dispozitivul potrivit. Indiferent de preferințe însă, alegeți o folie de protecție pentru ecran (geam de protecție) din sticlă, care să protejeze display-ul, care este una dintre cele mai scumpe piese telefoane.

Cu siguranță nu veți dori ca la scurt timp de la cumpărarea telefonului, să aveți nevoie de o înlocuire display, pentru că ați scăpat telefonul pe jos. Alegeți așadar acest accesoriu, iar mai mult decât atât, pentru că tot veni vorba de accesorii telefoane, alegeți și o husă smartphone compatibilă. În acest fel, dispozitivul va fi foarte bine protejat.

Cât despre huse, trebuie să știți că există huse smartphone universale, sau destinate fiecărui model în parte. În plus, acestea sunt de diferite modele, de diferite culori și pot fi confecționate din diferite materiale, cum ar fi husele din piele, husele din silicon sau din cauciuc, etc.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
trink
trink  •  21 Iunie 2020, 20:14

ORICE ?!

thewinner
thewinner  •  28 Mai 2020, 23:57

***? ce tip de articol este asta? si de ce? da,se pot face multe cu un smartphone,dar aboslut totul gratis. deci nu inteleg care este scopul acestui articol. nimeni nu-i *** sa downloadeze ceva contracost cand totul este gratis,de la muzica si pana la filme.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1740017484
Bleotu Gheorghe  •  28 Mai 2020, 16:42

Excelent articol! Ar trebui continuat cu aplicatii pentru fiecare categorie si mai ales cum se procedeaza. Multi nu-i cunosc posibilitatile si mai ales cum sa-i foloseasca optim aplicatiile!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close