GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ce spun vedetele despre controversatul film “Touch Me Not”?

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 17:00

Câștigătorul Ursului de Aur și al Premiului pentru Cel Mai Bun Film de Debut la Berlinale, “Touch Me Not”, de Adina Pintilie, a intrat pe 15 martie în cinematografele din România, după un traseu de excepție prin festivaluri de top din întreaga lume și lansări în peste 35 de țări. În primul weekend, “Touch Me Not” s-a clasat pe locul patru ca număr de spectatori în Box Office-ul național.

Personalitățile din media și cultură nu au rămas indiferente la experiența de a viziona un astfel de film, care te atinge în feluri în care cinema-ul rar o face. Iată ce spun despre el Andreea Esca, Tudor Chirilă, Amalia Enache, Marius Manole, Dragoș Bucurenci și Otravă, în seria de Testimoniale video TOUCH ME NOT - Un Film Care Te Atinge:

esca

Andreea Esca: „TOUCH ME NOT e un film care trebuie văzut dacă suntem interesați de ceea ce se întâmplă cu noi și lângă noi. Privindu-l, o să vă apară în minte tot felul de lucruri la care nu v-ați gândit niciodată sau la care nu ați cutezat să vă gândiți sau la care v-a fost teamă să vă gândiți. Cred că acest film oferă foarte multe răspunsuri și un contact diferit cu realitatea.”

chirila

Tudor Chirilă:  “TOUCH ME NOT e un exercițiu de sinceritate aproape imposibil...  Faptul că am văzut un film în care se duce o luptă atât de mare pentru a afla unde ești cu adevărat tu, ca individ, și că lucrul ăsta este tratat cu atât de multă sensibilitate și responsabilitate, mi se pare extraordinar! În esență, este un film despre iubire.”

amalia enache

Amalia Enache: „Știu că au fost destul de multe controverse despre nuditatea din acest film. Mă mir când citesc astfel de lucruri, pentru că am avut cu totul altă senzație: e mai degrabă o dezvelire a sufletelor, a emoțiilor. Doar imaginea de suprafață este despre niște trupuri care, apropo, nu sunt trupurile acelea perfecte, ci exact ca ale noastre, ale tuturor, cu imperfecțiunile lor. (...) Cred că publicul din România are nevoie să tragă această perdea și să meargă în cinema să vadă filmul TOUCH ME NOT.”

marius manole

Marius Manole: „O să merg să mai văd o dată TOUCH ME NOT, pentru că uiți și ți se închide înapoi ochiul și trebuie să-l deschizi și iar să-l închizi. Nu sunt multe locuri în care ți se deschid ochii, dar Touch Me Not e un film care face asta. (...) Cred că filmul ăsta zgândără acolo, în noi, niște lucruri care sunt moarte de mult. Și pentru că am vrea să fim mai toleranți și pentru că am vrea să ne uităm la oameni fără să îi judecăm și pentru că de multe ori judecăm fără să știm pe cine judecăm și de ce și pentru că oamenii au povești și poveștile îi fac să fie într-un fel și pentru că nu le știm poveștile îi arătăm cu degetul. Mergeți la cinema!”

bucurenci

Dragoș Bucurenci: „TOUCH ME NOT este un film care m-a convins dintr-o poziție în care eram Toma necredinciosul. Nu mă așteptam să-mi placă și nu mă așteptam să plec un avocat al lui. (...) Le-aș spune oamenilor care se gândesc dacă să-l vadă să-și facă acest cadou, să-și dea această șansă, să se ducă cu mintea și cu inima deschisă și să se lase în voia lui. Cred că-i foarte important nu doar să vedem, ci și să celebrăm, să aplaudăm ceea ce reprezintă adevăratele victorii ale culturii românești... Suntem țara din care Caragiale s-a exilat, țara care a refuzat moștenirea lui Brâncuși și care acum se bate în piept cu aceste nume, dar facem același lucru: ne purtăm cu indiferență, chiar cu dispreț la adresa creatorilor români contemporani, care sunt aplaudați, apreciați și primiți în alte țări, în alte culturi. Eu cred că e o datorie patriotică să te duci să vezi filmele românești premiate de festivaluri internaționale!”

simonca

Cristian Șimonca (Blogu’ lu’ Otravă): „M-a impresionat foarte tare, am plecat mega emoționat de la TOUCH ME NOT. Nu-mi venea să vorbesc cu nimeni. Era o senzație... și acum mi se face pielea de găină. Mie mi se pare un film despre dragoste și cred că oamenii ăștia își exprimă iubirea în cel mai autentic și mai frumos mod posibil, lucru pe care noi, în viața noastră de zi cu zi, îl facem foarte greu. E un film de văzut la cinematograf, cred că intri în mood-ul ăla doar urmărindu-l pe un ecran mare. Filmul ăsta te trece prin toate emoțiile, stările posibile și te face să pleci de acolo cu niște întrebări, să îți dai seama de niște lucruri.”

 

Testimonialele TOUCH ME NOT - Un Film Care Te Atinge pot fi vizionate aici.

Filmare/ Postproducție: Black Horse Mansion

Grafică: Alice Stoicescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unfake
unfake  •  18 Aprilie 2019, 00:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

panalexan
panalexan  •  17 Aprilie 2019, 09:04

varful everest pusta ungara groapa marianelor moralitatea gsp moralitatea personajelor din acest advertorial

agamitza
agamitza  •  11 Aprilie 2019, 18:28

Am citit mai sus parerea unor NIMENI: cititoare de prompter, rocker fara legatura cu rock-ul, actori pe care nu i-a retinut nimeni sau indivizi care mizgilesc cuvinte sau le debiteaza pe la TV dar nu sint bagati in seama. Omenirea a asteptat 6.000 de ani sa apara Adinuta sa faca un film iar alti sase pacalici sa ne spuna ca n-am inteles ce e dragostea. Film despre dragoste interzis minorilor, sa mori de ris.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează