GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cele mai populare sloturi EGT sunt acum pe mobil

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 14:44

Când vine vorba despre jocuri de noroc, nu încape nicio îndoială că sloturile beneficiază de cei mai mulți fani, fie că ne referim la zecile de milioane de persoane ce le joacă pe bani virtuali pe diferite rețele de socializare, fie că vizăm jucătorii pe bani reali din cazinouri terestre sau online. Vorbim astfel despre o piață cu un potențial uriaș, așa că numărul companiilor producătoare de sloturi crește de la an la an. 

Printre cele mai cunoscute nume din această ramură a industriei de gaming se numără, în mod cert, Euro Games Technology (EGT), companie fondată în urmă cu 18 ani în Bulgaria, dar care are sedii și în alte țări, inclusiv în România.  

În 2020, cele mai atractive sloturi EGT sunt disponibile în România pe mobil, la Unibet, operator de gambling online licențiat ONJN în România până în 2026. Cu ocazia recent încheiatului parteneriat cu compania bulgară, cei de la Unibet au pregătit și o serie de turnee de sloturi dedicate acestor jocuri de la EGT, cu premii săptămânale de 10.000 ron cash plus un iPhone 11. Sloturile EGT pot fi accesate pe mobil direct din browser, pe site-ul unibet.ro.

Top 5 sloturi EGT în 2020

Burning Hot - Lansat în vara anului 2015, slotul Burning Hot face parte din categoria celor clasice, cu șeptari, clopoței și fructe (prune, portocale, cireșe, lămâi, pepeni si struguri). Procentul RTP (Return To Player) este unul destul de bun, 96.45%, iar grafica modernă a jocului se îmbină excelent cu aerul retro al simbolurilor clasice. Referitor la simbolurile jocului, trebuie să spunem că nu lipsesc nici celebrele Wild (trifoi) și Scatter (stea/dolar) și că sunt dispuse pe 4 linii de joc X 5 coloane. Orice premiu câștigat la Burning Hot poate fi „dublat” de până la 5 ori, iar miza de joc este cuprinsă între 0.40 ron și 80 ron per rundă.

Cele mai populare sloturi EGT sunt acum pe mobil

Shining Crown - Realizat la un an în urma lui Burning Hot, Shining Crown este practic o consecință a uriașului succes de care s-a bucurat slotul clasic descris mai sus. Vorbim de un slot similar lui Burning Hot, însă pe care producătorii l-au realizat pe 3 linii X 5 coloane, cu un RTP de 96.37% și un simbol Wild diferit - coroana strălucitoare care, de altfel, dă și numele acestui slot. Față de Burning Hot, cei de la EGT au umblat puțin și la mize, coborând nivelul minim până la 0.20 ron/rundă și urcând nivelul maxim până la 100 ron/rundă.

Cele mai populare sloturi EGT sunt acum pe mobil

Rise of Ra - Este un slot pe care cei fascinați de legendele Egiptului Antic îl vor găsi extrem de interesant. Lansat în același an cu Shining Crown (2016), Rise of Ra, în traducere Ascensiunea Zeului Soarelui, oferă o experiență de joc completă, cu rotiri gratuite (Free Spins), dublaj (Gamble Feature) și Jackpot Cards Mystery. Folosind o grafică modernă și efecte audio electrizante, Rise of Ra poate fi jucat pe mize cuprinse între 0.15 ron/rundă și 120 ron/rundă, astfel spus un joc pentru toate buzunarele. Simbolurile cu specific egiptean (Ra, Cleopatra, Horus, Faraon, Scarabei) dispuse pe 3 linii X 5 coloane sunt însoțite de Wild și Scatter, iar acest joc oferă, după cum aminteam, și Runde Bonus. Ele sunt declanșate (în serii de câte 15, cu multiplicator 3X) ori de câte ori pe ecranul de joc apar 3 sau mai multe Scatter-e și sunt cel mai așteptat moment al jocului.

Cele mai populare sloturi EGT sunt acum pe mobil

Magellan - Inspirați din nenumăratele legende născute de-a lungul istoriei pe mări și oceane sau din francize cinematografice precum Pirații din Caraibe, cei de la EGT au dat naștere slotului Magellan în 2017. Fiind un slot destul de nou, jocul beneficiază de o grafică video modernă și efecte audio excelente. Simbolurile (Magellan, corabie, busolă, hartă, glob pământesc și cărți de joc) sunt dispuse pe 4 linii de joc X 5 coloane. Simbolul Wild este o corabie, iar Scatter-ul este globul pământesc. La apariția a cel puțin 3 simboluri Scatter, sunt declanșate 7 Rotiri Gratuite. Miza minimă pe care poate fi jucat Magellan este 0.50 ron, iar cea maximă 100 ron.

Cele mai populare sloturi EGT sunt acum pe mobil

Aloha Party - Destul de asemănător cu slotul Amazing Amazonia (produs de aceeași companie EGT), Aloha Party este un joc care ne poartă pe plajele din Hawaii sau alte zone fabuloase de pe malul mărilor. Procentul RTP este de 96.14%, iar simbolurile jocului sunt dispuse pe 4 linii X 5 coloane. Dacă Wild-ul este imaginea unui bărbat pe o placă de surf, Scatter-ul este un desen în care sunt prezentate două „pahu” - tobe tradiționale în Polinezia. Trei sau mai multe simboluri „pahu”afișate pe ecran declanșează 12 Rotiri Gratuite, cu multiplicator de până la 15 X. Interesant este faptul că apariția altor 3 simboluri Scatter în timpul celor 12 rotiri gratuite adaugă încă 12 free spins la cele deja existente. Miza minimă pe care poate fi jucat Aloha Party este 0.40 ron/rundă, iar miza maximă 80 ron/rundă. 

Imangine de inserat aici: Aloha Party

Cele mai populare sloturi EGT sunt acum pe mobil

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează