GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cele mai tari pariuri speciale din Premier League le găsiți la Fortuna!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 12:58

Sezonul 2019/2020 din Premier League va începe pe 9 august, cu partida dintre Liverpool și nou-promovata Norwich (ora 22:00). Pe efortuna.ro aveți o gamă variată de pariuri la acest meci, dar și multe selecții speciale de care puteți profita înainte de weekend.

La Fortuna puteți paria pe câștigătoarea titlului, dar și pe o clasare în Top 4 a granzilor Manchester City, Liverpool, Chelsea sau Arsenal! Manchester City e favorită la titlu, cu o cotă de 1.55, în timp ce Liverpool are 3.25să devină campioană, vara viitoare. Totodată, cine crede că Arsenal va prinde un loc de ChampionsLeague poate paria pe cota 2.25. Pentru același tip de pariu, Chelsea are cota 1.47.

Pariați și pe duelul direct dintre granzi

Un tip de pariu inedit este cel pe duelul direct dintre echipele din Premier League. Tottenham are cota 1.65 să se claseze deasupra lui Manchester United la finalul sezonului, iar Chelsea are cota 1.80 să o depășească în clasament pe Arsenal. Tot pe efortuna.ro puteți miza pe cea mai bine clasată echipă din Londra! Tottenham are cota 2.25 pentru acest pariu, în timp ce Chelsea are cota 2.80 și Arsenal 3.70.

Harry Kane, favorit să fie din nou golgheter

Nu în ultimul rând, puteți profita de cotele generoase ale jucătorilor implicați în lupta pentru titlul de golgheter. Englezul Harry Kane (Tottenham) este favorit să fie cel mai bun marcator în noul sezon, cu o cotă de 5.50, în vreme ce Sergio Aguero și Mohamed Salah au cote de 6.00. Așadar, aveți la dispoziție o ofertă bogată din care puteți alege un pariu inspirat, până la startul primei etape! Clienții noi au parte și de un bonus la înscrierea pe efortuna.ro, în limita a 500 RON.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează