GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

CFR Cluj, vedetă într-un spot TV! Cum s-a filmat totul și ce jucători ai campioanei au fost implicați

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2021 08:57 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 14:15

CFR Cluj, campioana en-titre a României, s-a implicat într-un spot TV personalizat. Cei mai importanți fotbaliști de la CFR Cluj sunt actori principali în noua campanie a celor de la Betfair, „Fiecare meci devine legendar”.

Campioana României inovează și în zona de marketing, iar colaborarea cu Betfair, unul dintre sponsorii celor de la CFR, a ajuns la un nou nivel. Betfair a realizat prima campanie dezvoltată exclusiv pentru România, iar CFR Cluj a fost alegerea firească pentru casa de pariuri.

Ciprian Deac, Mario Camora, Andrei Burcă, Alexandru Chipciu, Adrian Păun și Michael Pereira apar în spotul publicitar al celor de la Betfair, care rulează deja la TV. Reclama combină senzațiile de adrenalină și control pe care le oferă platforma de pariuri live și îi transformă pe pariori din spectatori în participanți activi la meci, alături de eroii lor din teren. Desigur, totul se poate încheia în momentul potrivit cu funcția de „Cash Out”.

Filmarea și ședința foto au fost realizate în Gruia, pe stadionul celor de la CFR Cluj, iar fotbaliștii campioanei au arătat că se pot descurca la fel de bine în fața camerelor și pentru o reclamă, nu doar în timpul unui meci.

Suntem încântați să lansăm prima noastră campanie Betfair realizată exclusiv pentru România, care prezintă atât parteneriatul nostru cu campionii din Liga 1, CFR Cluj, precum și entuziasmul pariurilor live de la Betfair. Această campanie face parte din strategia noastră pe termen lung pentru piața românească și așteptăm cu nerăbdare să transformăm fiecare joc într-un meci legendar în România - Kimberley Daly, MD of International Marketing Betfair

Betfair oferă un alt mod de a trăi meciurile live: prin propriul joc din afara jocului. Indiferent dacă pariezi pe cine va da gol, câte cornere vor fi în meci, cu ce scor se va intra la pauză sau cine va câștiga la final, vei simți că ”fiecare meci devine legendar!”.

Despre Betfair

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
becail
becail  •  11 Februarie 2021, 12:55

Sincer e un spot LEGENDAR DE SLAB, fara noima, stresant ca idee si compozitie. Unul dintre spoturile care te fac sa schimbi canalul!!! Bine, CFRul nu are nicio vina. Daca CFRul se bate la titlu, agentia de creatie trage sa scape de retrogradare. :)))

dodo001
dodo001  •  01 Februarie 2021, 18:37

Bravo baieti! Succes si sa luam un nou titlu de campioni!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează