GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Coincidențele care transformă Islanda - România în cel mai interesant meci de la baraj

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 12:55

Am avut de luat Nordul bucată cu bucată. Am făcut egaluri cu Norvegia, am bătut de două ori Feroe și am luat-o pe coajă de la Suedia de fiecare dată în această campanie. 

Două victorii, două egaluri, două înfrângeri. Suntem cumva pe zero în lupta cu Nordul și pornim de la 0-0 în cel mai important meci pentru România în 2020. Apoi urmează, sperăm cu sufletul și cu inima, finala pentru calificarea la Euro cu una dintre vecinele noastre.

Practic, cu Suedia calificată, Norvegia cotată sub Serbia la baraj si Feroe eliminată, acesta este unul dintre cele mai importante meciuri ale nordicilor. Pariorii spun că Islanda ar avea cele mai mari șanse, însă diferența de zero-virgulă la cote nu ne face outsideri, ba chiar ar trebui să ne întărâte, să ne facă să ne adunăm mai bine pentru acest meci.  

La fel de interesant e că nu prea există campanie de calificare la un turneu final în care să nu fi avut meciuri cu nordicii. Danemarca, Norvegia și Feroe sunt echipele cu care am jucat cel mai des în calificări. Cu Islanda am jucat de două ori, în campania de calificări pentru Mondialul din Franța ‘98. În ambele meciuri am bătut cu 4-0! 

Hai și acum o dată și bine! Cotele României pentru meciul cu Islanda și pentru calificarea la Euro sunt AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  09 Decembrie 2019, 14:13

Sa nu fie acum 0-4.

adiktedz
adiktedz  •  27 Noiembrie 2019, 18:31

Pai voi comparati echipele din 98 cu cele de acum, sterg islandezii cu noi pe jos , fiti seriosi

2547756898670923
Emil Axentiev  •  24 Noiembrie 2019, 23:23

Mizerie de articol marca GSP..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează