GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Creatorii de conținut mereu în mișcare au acum un companion de încredere în ASUS Vivobook Pro 14X OLED

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 10:00 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 15:09

Odată cu fenomenul de muncă de la distanță a crescut și nevoia de instrumente de lucru portabile, dar fără compromisuri când vine vorba de performanțe. Cu noile modele de notebookuri ASUS din seria Vivobook Pro creatorii de conținut vor putea duce la bun sfârșit cele mai complexe proiecte de editare foto și video, proiectare 3D sau web design. Senzaționalul ecran OLED de 14 inch, tehnologii precum ASUS DialPad și Clear Voice, dar și greutate de doar 1.45 km fac din ASUS Vivobook Pro 14X OLED un ultraportabil cu performanțele unui sistem desktop.

Proiectele tale creative au nevoie nu doar de inspirație, dar trebuie să și țină pasul cu lumea în continuă mișcare în care trăim. Graficienii, fotografii, vloggerii sau YouTuberii vor găsi în ASUS Vivobook Pro 14X OLED un portabil puternic, dar ușor, care se distinge prin designul ultra-slim și, în același timp, solid datorită carcasei realizată complet din metal.  

Linia de design se continuă și la interior cu o tastatură reproiectată care amintește de o tastatură mecanică, cu design industrial sugerat de o tasta ENTER cu dungi de avertizare și de tasta ESC cu design Warning Orange.

Creatorii de conținut mereu în mișcare au acum un companion de încredere în ASUS Vivobook Pro 14X OLED

Mai multe versiuni pentru orice stil

Cu două configurații cu procesoare Intel din generația 11 (modelul Vivobook Pro 14X OLED N7400 disponibil cu procesor până la Intel Core i7-11370H) sau AMD din seria 5000 (modelul Vivobook Pro 14X OLED M7400disponibil cu procesor până la Ryzen 9 5900HX), ambele disponibile în cele două culori avangardiste, Comet Grey și Cool Silver, ASUS Vivobook Pro 14X OLED îți oferă o experiență personalizată care se mulează pe propriul tău stil.

Creatorii de conținut mereu în mișcare au acum un companion de încredere în ASUS Vivobook Pro 14X OLED

ASUS Vivobook Pro 14X OLED este partenerul de care ai nevoie pentru a maximiza energiile tale creatoare pe parcursul zilei și te ajută să te relaxezi seara, fiind un companion excelent pentru a te bucura de filme la calitate cinematografică, datorită excepționalului ecran OLED.

Tehnologii inovatoare de real folos pentru creatorii de conținut

Funcția exclusivă DialPad ajută la controlul precis și intuitiv al instrumentelor tale creative, cum ar fi în software-ul Adobe compatibil. Aceasta este o interfață virtuală integrată în touchpad-ul de mărime completă, datorită suprafeței active crescute cu 49%.

Creatorii de conținut mereu în mișcare au acum un companion de încredere în ASUS Vivobook Pro 14X OLED

Partea cu adevărat uimitoare pe care o observi când deschizi prima oară laptopul ASUS Vivobook Pro 14X OLED este ecranul cu aspect 16:10, cu rame ultra-subțiri care oferă un spațiu de lucru net superior unui ecran tipic de 14 inch. Imaginile sunt excepțional de detaliate datorită volumului de culoare capabil sa acopere 100% din spectrul DCI-P3 utilizat în cinematografie. Ecranul OLED afișează peste 10.7 miliarde de culori, ceea ce înseamnă o medie de 1.6 ori mai mare decât a unui ecran LCD tipic.

Tehnologia OLED (Organic Light Emitting Diode) permite atingerea unui contrast practic infinit, de 1.000.000:1 și un timp de răspuns neegalat de niciun alt tip de display, de doar 0.2 milisecunde, ceea ce duce la o claritate nemaiîntâlnită a imaginilor. Acest lucru este posibil datorită faptului că într-un ecran OLED toți pixelii se aprind și sting individual, fără a irosi energie.

Tehnologia implementată de ASUS în fiecare ecran de laptop OLED este validată de PANTONE, ceea ce garantează acuratețea culorilor de la niveluri reduse de luminozitate până la 600 de niți, fără ca emisiile de lumina albastră să-ți afecteze ochii și calitatea somnului. Ecranele ASUS OLED sunt certificate TUV Rheinland, în acest sens, pentru emisii de lumină albastră reduse cu 70%.

Deoarece este crucial pentru performanță ca laptopul să rămână rece, ASUS a dotat notebook-ul cu sistemul de răcire IceCool Plus cu două ventilatoare independente și două conducte de căldură, care îți garantează o răcire eficientă pentru performanță maximă, în orice situație.

Placa video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050/3050 Ti vine cu suport pentru NVIDIA Studio Driver, o versiune specializată de software testată îndelung care pune accent pe performanță și fiabilitate atunci când rulezi aplicații special concepute pentru artiști și pentru cei care lucrează cu programe 3D.

Creatorii au de ales între două diagonale, cei care au nevoie de spațiu de lucru extins putând configura un model din seria Vivobook Pro X cu ecran de 16 inch, cu procesoare Intel (Vivobook Pro 16X OLED N7600) sau AMD (Vivobook Pro 16X OLED M7600).

Ca bonus, toți cei care cumpără un laptop ASUS Vivobook Pro primesc și trei luni de abonament gratuit pentru cele peste 20 de aplicații ale suitei Adobe Creative Cloud, standardul de facto în domeniul de grafică și design.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close